Apivita – Anti-Dandruff Shampoo (Dry Dandruff)

Additional information

1750 L

Shampo kundër zbokthit të thatë me selino dhe propolis:

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Anti-Dandruff Shampoo (Dry Dandruff)

Shampo kundër zbokthit të thatë me selino dhe propolis:

Pastron butësisht dhe respekton florën natyrale të lëkurës së kokës, falë agjentëve të butë pastrues dhe sapunit.
Lufton në mënyrë efektive zbokthin e thatë dhe parandalon rishfaqjen e tij falë ekstraktit të farës së selinos.
Energjizon skalpin e kokës dhe eliminon zbokthin falë veprimit të ekstraktit antimikrobik të propolisit dhe vajit esencial tea tree oil.
Hidraton dhe lehtëson kruajtjen falë mjaltit, selinos dhe vajit esencial organik të livandës.
Parandalon ndarjen e majrave të flokëve, ndërsa mbron nga agresionet e jashtme (ndotja e ajrit dhe stilimi) falë kompleksit APISHIELD HS.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve më pas masazhoni butësisht.

Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Anti-Dandruff Shampoo (Dry Dandruff)

Shampo kundër zbokthit të thatë me selino dhe propolis:

Pastron butësisht dhe respekton florën natyrale të lëkurës së kokës, falë agjentëve të butë pastrues dhe sapunit.
Lufton në mënyrë efektive zbokthin e thatë dhe parandalon rishfaqjen e tij falë ekstraktit të farës së selinos.
Energjizon skalpin e kokës dhe eliminon zbokthin falë veprimit të ekstraktit antimikrobik të propolisit dhe vajit esencial tea tree oil.
Hidraton dhe lehtëson kruajtjen falë mjaltit, selinos dhe vajit esencial organik të livandës.
Parandalon ndarjen e majrave të flokëve, ndërsa mbron nga agresionet e jashtme (ndotja e ajrit dhe stilimi) falë kompleksit APISHIELD HS.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve më pas masazhoni butësisht.

Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Produkte ~

te ngjashme