Apivita – Anti-Dandruff Shampoo (Oily Dandruff)

Additional information

1750 L

Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Anti-Dandruff Shampoo (Oily Dandruff)

Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm

Lufton në mënyrë efektive zbokthin dhe shkaqet e tij, ndërsa parandalon rishfaqjen e tij falë acidit salicilik natyral dhe ekstraktit të propolisit.
Rregullon sebumin e tepërt, qetëson irritimin dhe kruajtjen, falë ekstraktit të farës së selinos, si dhe ekstrakteve të trumzës dhe livandës.
Pastron butësisht dhe respekton florën natyrale të lëkurës së kokës, falë agjentëve të butë pastrues dhe sapunit.
Ruan hidratimin natyral të lëkurës së kokës, duke i lënë flokët të butë dhe të shëndetshëm.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve dhe më pas masazhoni butësisht.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Anti-Dandruff Shampoo (Oily Dandruff)

Shampo kundër zbokthit të yndyrshëm

Lufton në mënyrë efektive zbokthin dhe shkaqet e tij, ndërsa parandalon rishfaqjen e tij falë acidit salicilik natyral dhe ekstraktit të propolisit.
Rregullon sebumin e tepërt, qetëson irritimin dhe kruajtjen, falë ekstraktit të farës së selinos, si dhe ekstrakteve të trumzës dhe livandës.
Pastron butësisht dhe respekton florën natyrale të lëkurës së kokës, falë agjentëve të butë pastrues dhe sapunit.
Ruan hidratimin natyral të lëkurës së kokës, duke i lënë flokët të butë dhe të shëndetshëm.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve dhe më pas masazhoni butësisht.

Produkte ~

te ngjashme