Apivita – Aqua Beelicious Cooling Hydrating Eye Gel

Additional information

2500 L

Cooling Hydrating Eye Gel është formuluar nga nje miks lulesh të cistusit, irisit, trëndafilit të egër dhe mjaltit, përbërës super-hidratues, të cilët plotësojnë menjëherë rezervat e lëkurës. Aplikues roll-on ftohës.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Aqua Beelicious Cooling Hydrating Eye Gel

Cooling Hydrating Eye Gel është formuluar nga nje miks lulesh të cistusit, irisit, trëndafilit të egër dhe mjaltit, përbërës super-hidratues, të cilët plotësojnë menjëherë rezervat e lëkurës. Aplikues roll-on ftohës.

Ofron hidratim të menjëhershëm, afatgjatë dhe rigjallëron zonën rreth syve me ekstrakt lulesh, mjaltë, aloe dhe acid hialuronik.
Redukton shfaqjen e rrathëve të errët dhe shenjat e lodhjes me përbërës aktivë nga çaji jeshil.

Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.

Udhëzime mbi përdorimin
Rrotulloni butësisht nën zonën e syve. Masazhoni me majat e gishtave derisa të përthithet. Bazë e shkëlqyer për korrektor.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Aqua Beelicious Cooling Hydrating Eye Gel

Cooling Hydrating Eye Gel është formuluar nga nje miks lulesh të cistusit, irisit, trëndafilit të egër dhe mjaltit, përbërës super-hidratues, të cilët plotësojnë menjëherë rezervat e lëkurës. Aplikues roll-on ftohës.

Ofron hidratim të menjëhershëm, afatgjatë dhe rigjallëron zonën rreth syve me ekstrakt lulesh, mjaltë, aloe dhe acid hialuronik.
Redukton shfaqjen e rrathëve të errët dhe shenjat e lodhjes me përbërës aktivë nga çaji jeshil.

Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.

Udhëzime mbi përdorimin
Rrotulloni butësisht nën zonën e syve. Masazhoni me majat e gishtave derisa të përthithet. Bazë e shkëlqyer për korrektor.

Produkte ~

te ngjashme