Apivita – Aqua Beelicious Oil-Free Hydrating Gel-Cream Light Texture

Additional information

2700 L

Xhel-krem i lehtë i formuluar me mjeshtëri me një miks lulesh të cistusit, irisit, trëndafilit të egër dhe mjaltit, të gjithë përbërës super-hidratues për të rimbushur menjëherë rezervat e butësisë së lëkurës. Përbërje pa vaj, ideale për lëkura mikse dhe të yndyrshme.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Aqua Beelicious Comfort Hydrating Cream – Rich Texture

Krem fytyre me teksturë të mëndafshtë, i formuluar me një miks lulesh të cistusit, irisit, trëndafilit të egër dhe mjaltit, të gjithë përbërës super-hidratues për të rimbushur menjëherë rezervat e lëkurës.

Ofron hidratim dhe freski të menjëhershme, afatgjatë me ekstrakt lulesh, mjaltë, aloe dhe acid hialuronik.
E lë lëkurën të butë dhe të ushqyer, me ceramide natyrale, gjalpë kakao dhe gjalpë shea.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe mbrojtje kundër agresorëve mjedisorë.
Rigjallëron lëkurën, me vaj esencial trëndafili.
Krijon një bazë ideale për make-up.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në mëngjes dhe/ose mbrëmje në fytyrën e pastruar, duke shmangur zonën e syve. Bazë e shkëlqyer për make-up.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Aqua Beelicious Comfort Hydrating Cream – Rich Texture

Krem fytyre me teksturë të mëndafshtë, i formuluar me një miks lulesh të cistusit, irisit, trëndafilit të egër dhe mjaltit, të gjithë përbërës super-hidratues për të rimbushur menjëherë rezervat e lëkurës.

Ofron hidratim dhe freski të menjëhershme, afatgjatë me ekstrakt lulesh, mjaltë, aloe dhe acid hialuronik.
E lë lëkurën të butë dhe të ushqyer, me ceramide natyrale, gjalpë kakao dhe gjalpë shea.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe mbrojtje kundër agresorëve mjedisorë.
Rigjallëron lëkurën, me vaj esencial trëndafili.
Krijon një bazë ideale për make-up.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në mëngjes dhe/ose mbrëmje në fytyrën e pastruar, duke shmangur zonën e syve. Bazë e shkëlqyer për make-up.

Produkte ~

te ngjashme