Apivita- Aqua Beelicious Refreshing Hydrating Booster

Additional information

3000 L

Booster me teksturë ujë-xheli, i formuluar me një miks lulesh të cistusit, irisit, trëndafilit të egër dhe mjaltit, të gjithë përbërës super-hidratues, për të rimbushur menjëherë rezervat e lëkurës.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita- Aqua Beelicious Refreshing Hydrating Booster

Booster me teksturë ujë-xheli, i formuluar me një miks lulesh të cistusit, irisit, trëndafilit të egër dhe mjaltit, të gjithë përbërës super-hidratues, për të rimbushur menjëherë rezervat e lëkurës.

Ofron një hidratin dhe freski afatgjatë, edhe në kushte ekstreme mjedisore (para dhe pas ekspozimit në diell, të ftohtë, erë) me ekstrakt lulesh, mjaltë, aloe dhe acid hialuronik.
Ribalancon dhe qetëson lëkurat e ndjeshme (skuqje, irritime) me prebiotikë.
Forcon lëkurën kundër agresorëve mjedisorë duke siguruar një lëkurë më të shëndetshme dhe më të ekuilibruar.
Rigjallëron lëkurën, me vaj esencial trëndafili
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.

Udhëzime mbi përdorimin
Hidhni disa pika në fytyrën e pastruar dhe masazhojeni butësisht derisa të përthithet.

Përshkrimi i Produktit
Apivita- Aqua Beelicious Refreshing Hydrating Booster

Booster me teksturë ujë-xheli, i formuluar me një miks lulesh të cistusit, irisit, trëndafilit të egër dhe mjaltit, të gjithë përbërës super-hidratues, për të rimbushur menjëherë rezervat e lëkurës.

Ofron një hidratin dhe freski afatgjatë, edhe në kushte ekstreme mjedisore (para dhe pas ekspozimit në diell, të ftohtë, erë) me ekstrakt lulesh, mjaltë, aloe dhe acid hialuronik.
Ribalancon dhe qetëson lëkurat e ndjeshme (skuqje, irritime) me prebiotikë.
Forcon lëkurën kundër agresorëve mjedisorë duke siguruar një lëkurë më të shëndetshme dhe më të ekuilibruar.
Rigjallëron lëkurën, me vaj esencial trëndafili
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.

Udhëzime mbi përdorimin
Hidhni disa pika në fytyrën e pastruar dhe masazhojeni butësisht derisa të përthithet.

Produkte ~

te ngjashme