Apivita – Balancing Shampoo for Oily Hair

Additional information

1750 L

Shampo balancuese për flokë të yndyrshëm:

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Balancing Shampoo for Oily Hair

Shampo balancuese për flokë të yndyrshëm:

Pastron në mënyrë efektive duke respektuar florën natyrale të lëkurës së kokës, falë agjentëve të butë pastrues dhe sapunit.
Rregullon sebumin e tepërt falë veprimit të ekstrakteve të propolisit dhe trumzës.
I mban flokët të hidratuar në mënyrë natyrale, duke i lënë të butë dhe të shëndetshëm, falë Kompleksit APISHIELD HS dhe Pantenolit.
Sjell një ndjesi të këndshme freskie në flokë pa i rënduar, falë vajrave esencialë organikë të mentes, limonit dhe trumzës.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e tyre, më pas masazhoni butësisht.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Balancing Shampoo for Oily Hair

Shampo balancuese për flokë të yndyrshëm:

Pastron në mënyrë efektive duke respektuar florën natyrale të lëkurës së kokës, falë agjentëve të butë pastrues dhe sapunit.
Rregullon sebumin e tepërt falë veprimit të ekstrakteve të propolisit dhe trumzës.
I mban flokët të hidratuar në mënyrë natyrale, duke i lënë të butë dhe të shëndetshëm, falë Kompleksit APISHIELD HS dhe Pantenolit.
Sjell një ndjesi të këndshme freskie në flokë pa i rënduar, falë vajrave esencialë organikë të mentes, limonit dhe trumzës.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e tyre, më pas masazhoni butësisht.

Produkte ~

te ngjashme