Apivita – Bee Fresh 24h Deodorant

Additional information

1800 L

Frymëzuar nga freskia freskuese e natyrës, deodoranti Bee Fresh u krijua për të ofruar një ndjenjë freskie dhe rehatie gjatë gjithë ditës, çdo ditë!

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Bee Fresh 24h Deodorant

Frymëzuar nga freskia freskuese e natyrës, deodoranti Bee Fresh u krijua për të ofruar një ndjenjë freskie dhe rehatie gjatë gjithë ditës, çdo ditë!

Me 98% përbërës natyralë, pa kripëra alumini dhe alkool dhe i pasuruar me propolis dhe probiotikë të patentuar, është përgjigja për të gjitha femrat dhe meshkujt që kërkojnë një deodorant natyral, miqësor ndaj lëkurës dhe efektiv.

Ofron mbrojtje 24-orëshe me deodorant pa ndikuar në procesin normal të djersitjes
Lufton aromat e këqija duke respektuar plotësisht mikrobiomën e lëkurës falë përbërjes së saj inovative, të pasuruar me propolis të patentuar dhe përbërës aktivë shtesë që synojnë të reduktojnë bakteret përgjegjëse për krijimin e një ere të pakëndshme.
Qetëson dhe hidraton lëkurën, duke e lënë zonën e sqetullës më të butë
Lehtë për t’u aplikuar falë paketimit në formën e roll-on, nuk ngjitet dhe nuk lë shenja në rroba
Ka një aromë freskuese, unisex që siguron një ndjenjë freskie që zgjat gjithë ditën
I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme dhe pas depilimit
Testuar dermatologjikisht
Testuar dermatologjikisht në lëkurë të ndjeshme
I përshtatshëmëm për homeopati
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në lëkurë të pastër dhe të thatë në mëngjes ose në çdo kohë të ditës. Riaplikoni gjatë ditës nëse e shihni të nevojshme. Nëse keni përdorur deodorant për një kohë të gjatë, mund t’ju duhet një periudhë rregullimi deri në 10 ditë për të përfituar sa më shumë nga ndjesia e përtëritjes 24-orëshe që premton Bee Fresh.

I përshtatshëm për femra, meshkuj dhe adoleshentë mbi 12 vjeç.

Përshkrimi i Produktit
Bee Fresh 24h Deodorant

Frymëzuar nga freskia freskuese e natyrës, deodoranti Bee Fresh u krijua për të ofruar një ndjenjë freskie dhe rehatie gjatë gjithë ditës, çdo ditë!

Me 98% përbërës natyralë, pa kripëra alumini dhe alkool dhe i pasuruar me propolis dhe probiotikë të patentuar, është përgjigja për të gjitha femrat dhe meshkujt që kërkojnë një deodorant natyral, miqësor ndaj lëkurës dhe efektiv.

Ofron mbrojtje 24-orëshe me deodorant pa ndikuar në procesin normal të djersitjes
Lufton aromat e këqija duke respektuar plotësisht mikrobiomën e lëkurës falë përbërjes së saj inovative, të pasuruar me propolis të patentuar dhe përbërës aktivë shtesë që synojnë të reduktojnë bakteret përgjegjëse për krijimin e një ere të pakëndshme.
Qetëson dhe hidraton lëkurën, duke e lënë zonën e sqetullës më të butë
Lehtë për t’u aplikuar falë paketimit në formën e roll-on, nuk ngjitet dhe nuk lë shenja në rroba
Ka një aromë freskuese, unisex që siguron një ndjenjë freskie që zgjat gjithë ditën
I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme dhe pas depilimit
Testuar dermatologjikisht
Testuar dermatologjikisht në lëkurë të ndjeshme
I përshtatshëmëm për homeopati
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni në lëkurë të pastër dhe të thatë në mëngjes ose në çdo kohë të ditës. Riaplikoni gjatë ditës nëse e shihni të nevojshme. Nëse keni përdorur deodorant për një kohë të gjatë, mund t’ju duhet një periudhë rregullimi deri në 10 ditë për të përfituar sa më shumë nga ndjesia e përtëritjes 24-orëshe që premton Bee Fresh.

I përshtatshëm për femra, meshkuj dhe adoleshentë mbi 12 vjeç.

Produkte ~

te ngjashme