Apivita – Bee my honey Light and Refreshing Eau de Toilette

Additional information

4500 L

Një shëtitje mes bukurive të Mesdheut…Një aromë e freskët dhe gjallëruese që kap ëmbëlsinë përkëdhelëse të mjaltit të freskët nga kosherja, e përzier me gjallërinë dhe shkëlqimin e natyrës jugore. Të gjitha notat aromatike te përziera, kombinojne një ndjesi lulesh me një fund mjalti!

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee my honey Light and Refreshing Eau de Toilette
Një shëtitje mes bukurive të Mesdheut…Një aromë e freskët dhe gjallëruese që kap ëmbëlsinë përkëdhelëse të mjaltit të freskët nga kosherja, e përzier me gjallërinë dhe shkëlqimin e natyrës jugore. Të gjitha notat aromatike te përziera, kombinojne një ndjesi lulesh me një fund mjalti!

Notat kryesore: Mandarina, Limoni dhe Rozmarina japin intensitet dhe rigjallërim
Notat e mesme : Lule portokalli, petalet e jaseminës dhe mjalti i livandos.
Notat bazë: Nota neutrale dhe klasike nga fasulja Tonka, Patchouli dhe Musks
Udhëzime mbi përdorimin
Spërkateni 1 deri në 2 herë brenda kyçeve dhe/ose bërrylave. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee my honey Light and Refreshing Eau de Toilette
Një shëtitje mes bukurive të Mesdheut…Një aromë e freskët dhe gjallëruese që kap ëmbëlsinë përkëdhelëse të mjaltit të freskët nga kosherja, e përzier me gjallërinë dhe shkëlqimin e natyrës jugore. Të gjitha notat aromatike te përziera, kombinojne një ndjesi lulesh me një fund mjalti!

Notat kryesore: Mandarina, Limoni dhe Rozmarina japin intensitet dhe rigjallërim
Notat e mesme : Lule portokalli, petalet e jaseminës dhe mjalti i livandos.
Notat bazë: Nota neutrale dhe klasike nga fasulja Tonka, Patchouli dhe Musks
Udhëzime mbi përdorimin
Spërkateni 1 deri në 2 herë brenda kyçeve dhe/ose bërrylave. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme