Apivita – Bee My Honey Shower Gel

Additional information

1300 L

Një xhel pastrues shumëfunksional që ndërkohë që eliminon papastërtitë nga lëkura, siguron edhe ushqyerjen dhe riparimin e saj. I frymëzuar nga Apivita Bee My Honey Eau De Toilette, ky xhel dushi e lë lëkurën me aromë të këndshme dhe të freskët. Në të njëjtën kohë, prania e mjaltit në përbërje siguron një veprim hidratues që e lë lëkurën të lëmuar dhe në rehati. Ky përbërës kombinon përfitimet e tij me fuqitë qetësuese të Aloe Verës, Panthenol, Hamamelis dhe livando për të krijuar një përbërje që jo vetëm hidraton, por edhe qetëson irritimin. Për më tepër, Xheli i Dushit Bee My Honey ofron gjithashtu një veprim të butë antiseptik falë Ekstraktit të Propolisit.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Bee My Honey Shower Gel

Një xhel pastrues shumëfunksional që ndërkohë që eliminon papastërtitë nga lëkura, siguron edhe ushqyerjen dhe riparimin e saj. I frymëzuar nga Apivita Bee My Honey Eau De Toilette, ky xhel dushi e lë lëkurën me aromë të këndshme dhe të freskët. Në të njëjtën kohë, prania e mjaltit në përbërje siguron një veprim hidratues që e lë lëkurën të lëmuar dhe në rehati. Ky përbërës kombinon përfitimet e tij me fuqitë qetësuese të Aloe Verës, Panthenol, Hamamelis dhe livando për të krijuar një përbërje që jo vetëm hidraton, por edhe qetëson irritimin. Për më tepër, Xheli i Dushit Bee My Honey ofron gjithashtu një veprim të butë antiseptik falë Ekstraktit të Propolisit.

Me fjalë të tjera, ky produkt është kombinimi perfekt i përfitimeve të kujdesit të lëkurës me një përvojë freskuese të dushit. Përdoreni atë si pastruesin tuaj të zgjedhur për të shijuar një moment multi-sensorial që rezulton në lëkurë të lëmuar, të mbrojtur dhe me aromë.

Mosha e rekomanduar: 10+
Lloji i lëkurës: të gjitha llojet e lëkurës
Përfitimet kryesore: pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar, ofron ushqyerje dhe mbrojtje shtesë, i jep një aromë të freskët lëkurës
Formuluar pa sulfate
Përbërësit kryesorë:

Mjalti fokusohet njëkohësisht në hidratimin dhe riparimin e lëkurës. Në fakt, jo vetëm që ky përbërës thith dhe ruan lagështinë, por edhe përforcon barrierën natyrale të lëkurës.
Panthenoli nxit hidratimin e lëkurës dhe rrit depërtimin e përbërësve të tjerë. Ai ka dhe efekt qetësues dhe anti-inflamator.
Ekstrakti organik i Hamamelis & Lavender ofron përfitime qetësuese.
Ekstrakti i Aloe Verës ka veti hidratuese dhe shëruese duke kontribuar në lëkurë të butë dhe të shëndetshme. Për më tepër, falë veprimit të tij anti-inflamator, ky komponent zbut dhe parandalon acarimin.
Ekstrakti i propolisit ka një veprim të butë antiseptik.
Udhëzime mbi përdorimin

Përdorni xhelin gjatë dushit ose banjës si pastrues të zgjedhur të trupit. Aplikojeni në lëkurë të lagur dhe masazhojeni butësisht. Më pas, shpëlajeni tërësisht.

Përshkrimi i Produktit
Bee My Honey Shower Gel

Një xhel pastrues shumëfunksional që ndërkohë që eliminon papastërtitë nga lëkura, siguron edhe ushqyerjen dhe riparimin e saj. I frymëzuar nga Apivita Bee My Honey Eau De Toilette, ky xhel dushi e lë lëkurën me aromë të këndshme dhe të freskët. Në të njëjtën kohë, prania e mjaltit në përbërje siguron një veprim hidratues që e lë lëkurën të lëmuar dhe në rehati. Ky përbërës kombinon përfitimet e tij me fuqitë qetësuese të Aloe Verës, Panthenol, Hamamelis dhe livando për të krijuar një përbërje që jo vetëm hidraton, por edhe qetëson irritimin. Për më tepër, Xheli i Dushit Bee My Honey ofron gjithashtu një veprim të butë antiseptik falë Ekstraktit të Propolisit.

Me fjalë të tjera, ky produkt është kombinimi perfekt i përfitimeve të kujdesit të lëkurës me një përvojë freskuese të dushit. Përdoreni atë si pastruesin tuaj të zgjedhur për të shijuar një moment multi-sensorial që rezulton në lëkurë të lëmuar, të mbrojtur dhe me aromë.

Mosha e rekomanduar: 10+
Lloji i lëkurës: të gjitha llojet e lëkurës
Përfitimet kryesore: pastron butësisht lëkurën pa e dehidratuar, ofron ushqyerje dhe mbrojtje shtesë, i jep një aromë të freskët lëkurës
Formuluar pa sulfate
Përbërësit kryesorë:

Mjalti fokusohet njëkohësisht në hidratimin dhe riparimin e lëkurës. Në fakt, jo vetëm që ky përbërës thith dhe ruan lagështinë, por edhe përforcon barrierën natyrale të lëkurës.
Panthenoli nxit hidratimin e lëkurës dhe rrit depërtimin e përbërësve të tjerë. Ai ka dhe efekt qetësues dhe anti-inflamator.
Ekstrakti organik i Hamamelis & Lavender ofron përfitime qetësuese.
Ekstrakti i Aloe Verës ka veti hidratuese dhe shëruese duke kontribuar në lëkurë të butë dhe të shëndetshme. Për më tepër, falë veprimit të tij anti-inflamator, ky komponent zbut dhe parandalon acarimin.
Ekstrakti i propolisit ka një veprim të butë antiseptik.
Udhëzime mbi përdorimin

Përdorni xhelin gjatë dushit ose banjës si pastrues të zgjedhur të trupit. Aplikojeni në lëkurë të lagur dhe masazhojeni butësisht. Më pas, shpëlajeni tërësisht.

Produkte ~

te ngjashme