Apivita – Bee Radiant Anti-Aging & Anti-Fatigue Cream – Rich Texture

Additional information

4100 L

Një krem i mëndafshtë me peony të bardhë dhe ekstrakte propolisi që parandalon, vonon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudha), duke rezultuar në një lëkurë rrezatuese dhe një çehre të qetë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Radiant Signs of Aging & Anti-Fatigue Cream – Rich Texture

Një krem i mëndafshtë me peony të bardhë dhe ekstrakte propolisi që parandalon, vonon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudha), duke rezultuar në një lëkurë rrezatuese dhe një çehre të qetë.

Përmirëson sintezën e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik, duke ofruar një lëkurë të hidratuar mirë, më elastike dhe me pamje më të re, falë ekstraktit të propolisit, glikogjenit bimor dhe glikonës natyrale.
Mbron nga agresorët e përditshëm mjedisor falë ekstraktit të propolisit.
Kontrollon hiperpigmentimin e lëkurës, duke ofruar një lëkurë të njëtrajtshme dhe më të ndritshme, falë ekstraktit të elbit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikojeni çdo ditë në lëkurën e pastër të fytyrës dhe qafës, duke shmangur zonën e syve.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Radiant Signs of Aging & Anti-Fatigue Cream – Rich Texture

Një krem i mëndafshtë me peony të bardhë dhe ekstrakte propolisi që parandalon, vonon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudha), duke rezultuar në një lëkurë rrezatuese dhe një çehre të qetë.

Përmirëson sintezën e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik, duke ofruar një lëkurë të hidratuar mirë, më elastike dhe me pamje më të re, falë ekstraktit të propolisit, glikogjenit bimor dhe glikonës natyrale.
Mbron nga agresorët e përditshëm mjedisor falë ekstraktit të propolisit.
Kontrollon hiperpigmentimin e lëkurës, duke ofruar një lëkurë të njëtrajtshme dhe më të ndritshme, falë ekstraktit të elbit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikojeni çdo ditë në lëkurën e pastër të fytyrës dhe qafës, duke shmangur zonën e syve.

Produkte ~

te ngjashme