Apivita – Bee Radiant Anti-Aging & Anti-Fatigue Eye Cream

Additional information

3800 L

Një krem freskues i syve me ekstrakte peony të bardhë, propolis dhe jasemin që parandalon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudhat) në zonën e syve.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Radiant Anti-Aging & Anti-Fatigue Eye Cream

Një krem freskues i syve me ekstrakte peony të bardhë, propolis dhe jasemin që parandalon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudhat) në zonën e syve.

Përmirëson sintezën e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik, duke ofruar një lëkurë të hidratuar mirë, më elastike dhe me pamje më të re, falë ekstraktit të propolisit, glikogjenit bimor dhe glikonës® natyrale.
Ndihmon në reduktimin e rrathëve të errët dhe enjtjes në zonën delikate të syve, falë ekstraktit të jaseminit.
Përmirëson menjëherë shkëlqimin e lëkurës përmes emetimit fluoreshent, duke ofruar një pamje të qetë, falë ekstraktit të frutave të dragoit (Pitaya).
Mbron nga agresorët e përditshëm mjedisor falë ekstraktit të propolisit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Prekni me delikatesë një sasi të vogël në lëkurën e pastruar të zonës poshtë syve.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Radiant Anti-Aging & Anti-Fatigue Eye Cream

Një krem freskues i syve me ekstrakte peony të bardhë, propolis dhe jasemin që parandalon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudhat) në zonën e syve.

Përmirëson sintezën e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik, duke ofruar një lëkurë të hidratuar mirë, më elastike dhe me pamje më të re, falë ekstraktit të propolisit, glikogjenit bimor dhe glikonës® natyrale.
Ndihmon në reduktimin e rrathëve të errët dhe enjtjes në zonën delikate të syve, falë ekstraktit të jaseminit.
Përmirëson menjëherë shkëlqimin e lëkurës përmes emetimit fluoreshent, duke ofruar një pamje të qetë, falë ekstraktit të frutave të dragoit (Pitaya).
Mbron nga agresorët e përditshëm mjedisor falë ekstraktit të propolisit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Prekni me delikatesë një sasi të vogël në lëkurën e pastruar të zonës poshtë syve.

Produkte ~

te ngjashme