Apivita – Bee Radiant Glow Activating & Anti-Fatigue Serum

Additional information

4700 L

Një serum energjik me ekstrakte peony të bardhë, propolis dhe fruta dragoi (Pitaya) që parandalon, vonon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudhat), ndërsa ofron një shkëlqim të dukshëm të menjëhershëm dhe të qëndrueshëm.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Radiant Glow Activating & Anti-Fatigue Serum

Një serum energjik me ekstrakte peony të bardhë, propolis dhe fruta dragoi (Pitaya) që parandalon, vonon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudhat), ndërsa ofron një shkëlqim të dukshëm të menjëhershëm dhe të qëndrueshëm.

Përmirëson sintezën e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik, duke ofruar një lëkurë të hidratuar mirë, më elastike dhe me pamje më të re, falë ekstraktit të propolisit të patentuar, glikogjenit bimor dhe glikonës natyrale.
Mbron nga agresorët e përditshëm mjedisor falë ekstraktit të propolisit.
Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajra esenciale të xhinxherit, limonit dhe trëndafilit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikojeni në mëngjes dhe mbrëmje në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Radiant Glow Activating & Anti-Fatigue Serum

Një serum energjik me ekstrakte peony të bardhë, propolis dhe fruta dragoi (Pitaya) që parandalon, vonon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudhat), ndërsa ofron një shkëlqim të dukshëm të menjëhershëm dhe të qëndrueshëm.

Përmirëson sintezën e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik, duke ofruar një lëkurë të hidratuar mirë, më elastike dhe me pamje më të re, falë ekstraktit të propolisit të patentuar, glikogjenit bimor dhe glikonës natyrale.
Mbron nga agresorët e përditshëm mjedisor falë ekstraktit të propolisit.
Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajra esenciale të xhinxherit, limonit dhe trëndafilit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikojeni në mëngjes dhe mbrëmje në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve.

Produkte ~

te ngjashme