Apivita – Bee Radiant – Signs of Aging & Anti-Fatigue Gel-Cream – Light Texture

Additional information

4100 L

Krem xhel me një teksturë të lehtë i cili parandalon, vonon dhe riparon shfaqjen e shenjave të plakjes. Shfaq një ngjyrë natyrale të qetë dhe një shkëlqim të shëndetshëm të fytyrës. Mbron nga agresorët e përditshëm mjedisorë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Radiant Signs of Aging & Anti-Fatigue Gel-Cream Light Texture
Krem xhel me një teksturë të lehtë i cili parandalon, vonon dhe riparon shfaqjen e shenjave të plakjes. Shfaq një ngjyrë natyrale të qetë dhe një shkëlqim të shëndetshëm të fytyrës. Mbron nga agresorët e përditshëm mjedisorë.

Një krem-xhel i lehtë me bozhure të bardhë dhe ekstrakte propolisi që mbron dhe rigjeneron lëkurën; parandalon, vonon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudha), duke zbuluar një lëkurë rrezatuese, të mbushur dhe një lëkurë të qetësuar.

Përmirëson sintezën e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik, duke ofruar një lëkurë të hidratuar, më elastike dhe me një pamje më të re, falë ekstraktit të propolisit, glikogjenit bimor dhe glikonës natyrale.

Kontrollon hiperpigmentimin e lëkurës, duke ofruar një ngjyrë të njëtrajtshme dhe më të ndritshme, falë ekstraktit të elbit. Pas përdorimit do të shfaqet një shkëlqim dhe freski e shëndetshme. Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajrat esenciale të xhenxhefilit, limonit dhe trëndafilit.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të pastër në fytyrë dhe qafë, duke shmangur zonën e syve.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Radiant Signs of Aging & Anti-Fatigue Gel-Cream Light Texture
Krem xhel me një teksturë të lehtë i cili parandalon, vonon dhe riparon shfaqjen e shenjave të plakjes. Shfaq një ngjyrë natyrale të qetë dhe një shkëlqim të shëndetshëm të fytyrës. Mbron nga agresorët e përditshëm mjedisorë.

Një krem-xhel i lehtë me bozhure të bardhë dhe ekstrakte propolisi që mbron dhe rigjeneron lëkurën; parandalon, vonon dhe riparon shenjat e zhvillimit të plakjes (vijat e holla, rrudha), duke zbuluar një lëkurë rrezatuese, të mbushur dhe një lëkurë të qetësuar.

Përmirëson sintezën e kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik, duke ofruar një lëkurë të hidratuar, më elastike dhe me një pamje më të re, falë ekstraktit të propolisit, glikogjenit bimor dhe glikonës natyrale.

Kontrollon hiperpigmentimin e lëkurës, duke ofruar një ngjyrë të njëtrajtshme dhe më të ndritshme, falë ekstraktit të elbit. Pas përdorimit do të shfaqet një shkëlqim dhe freski e shëndetshme. Rinovon lëkurën dhe gjendjen shpirtërore me vajrat esenciale të xhenxhefilit, limonit dhe trëndafilit.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të pastër në fytyrë dhe qafë, duke shmangur zonën e syve.

Produkte ~

te ngjashme