Apivita – Bee Sun Safe Anti-Spot & Anti-Age Tinted (SPF 50)

Additional information

3500 L

Ky krem i butë velvet, jo i yndyrshëm, përthithet shpejt për të ofruar një lëkurë të përkryer dhe të lëmuar. Ofron veprim 2 në 1 kundër njollave të errëta dhe rrudhave.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Sun Safe Anti-Spot & Anti-Age Tinted (SPF 50)

Ky krem i butë velvet, jo i yndyrshëm, përthithet shpejt për të ofruar një lëkurë të përkryer dhe të lëmuar. Ofron veprim 2 në 1 kundër njollave të errëta dhe rrudhave.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA, UVB, IR, BLUE LIGHT me një kombinim të filtrave të qëndrueshëm ndaj diellit.
E unifikon lëkurën me pigment natyral
Parandalon dhe redukton shfaqjen e njollave të errëta falë ekstraktit të koprës së detit dhe akileas.
Parandalon dhe redukton shfaqjen e njollave të errëta me ekstraktin e koprës së detit dhe akileas (yardhi).
Parandalon dhe redukton shfaqjen e rrudhave me algat e detit.
Ofron hidratim të menjëhershëm dhe afatgjatë me algat e detit, aloe dhe acidin hialuronik.
Udhëzime mbi përdorimin

Para ekspozimit në diell aplikoni sasi të mjaftueshme. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Mos qëndroni shumë gjatë në diell.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Sun Safe Anti-Spot & Anti-Age Tinted (SPF 50)

Ky krem i butë velvet, jo i yndyrshëm, përthithet shpejt për të ofruar një lëkurë të përkryer dhe të lëmuar. Ofron veprim 2 në 1 kundër njollave të errëta dhe rrudhave.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA, UVB, IR, BLUE LIGHT me një kombinim të filtrave të qëndrueshëm ndaj diellit.
E unifikon lëkurën me pigment natyral
Parandalon dhe redukton shfaqjen e njollave të errëta falë ekstraktit të koprës së detit dhe akileas.
Parandalon dhe redukton shfaqjen e njollave të errëta me ekstraktin e koprës së detit dhe akileas (yardhi).
Parandalon dhe redukton shfaqjen e rrudhave me algat e detit.
Ofron hidratim të menjëhershëm dhe afatgjatë me algat e detit, aloe dhe acidin hialuronik.
Udhëzime mbi përdorimin

Para ekspozimit në diell aplikoni sasi të mjaftueshme. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Mos qëndroni shumë gjatë në diell.

Produkte ~

te ngjashme