Apivita – Bee Sun Safe Hydra Fresh Face & Body Milk (SPF 50) 200ml

Additional information

2800 L

Ky locion i Apivita për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen ndaj diellit jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë xhel-krem. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersës. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Sun Safe Hydra Fresh Face & Body Milk (SPF 50)
Ky locion i Apivita për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen ndaj diellit jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë xhel-krem. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersës. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA & UVB me një kombinim të filtrave të qëndrueshë ndaj diellit.
Hidraton menjëherë lëkurën me përbërësit si algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit. Mbron nga foto-plakja.
Ofron një nxirje natyrale sublime që zgjat, falë ekstraktit të karobit.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të mjaftueshme për fytyrën dhe për trupin përpara ekspozimit në diell. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir.

Shmangni ekspozimin e gjatë në diell, edhe kur përdorni një produkt mbrojtës kundër diellit. Shmangni aplikimin në zonën e syve.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Sun Safe Hydra Fresh Face & Body Milk (SPF 50)
Ky locion i Apivita për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen ndaj diellit jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë xhel-krem. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersës. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA & UVB me një kombinim të filtrave të qëndrueshë ndaj diellit.
Hidraton menjëherë lëkurën me përbërësit si algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit. Mbron nga foto-plakja.
Ofron një nxirje natyrale sublime që zgjat, falë ekstraktit të karobit.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të mjaftueshme për fytyrën dhe për trupin përpara ekspozimit në diell. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir.

Shmangni ekspozimin e gjatë në diell, edhe kur përdorni një produkt mbrojtës kundër diellit. Shmangni aplikimin në zonën e syve.

Produkte ~

te ngjashme