Apivita – Bee Sun Safe Hydra Fresh Tinted Gel Cream (SPF 50)

Additional information

3000 L

Ky xhel-krem dielli jo i yndyrshëm përthithet shpejt për të ofruar mbrojtje të lartë duke e lënë lëkurën të freskët dhe të hidratuar.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Sun Safe Hydra Fresh Tinted Gel Cream (SPF 50)

Ky xhel-krem dielli jo i yndyrshëm përthithet shpejt për të ofruar mbrojtje të lartë duke e lënë lëkurën të freskët dhe të hidratuar.

Ofron mbrojtje me spektër të gjerë UVA, UVB, IR, BLUE LIGHT me një kombinim të filtrave të qëndrueshëm ndaj diellit.
E unifikon lëkurën me pigment natyral.
Ofron hidratim dhe freski të menjëhershme dhe afatgjatë me algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Testuar dermatologjikisht, jo komedogjenik, i përshtatshëm për lëkure të ndjeshme.
Udhëzime mbi përdorimin

Para ekspozimit në diell aplikoni sasi të mjaftueshme. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Mos qëndroni shumë gjatë në diell.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Sun Safe Hydra Fresh Tinted Gel Cream (SPF 50)

Ky xhel-krem dielli jo i yndyrshëm përthithet shpejt për të ofruar mbrojtje të lartë duke e lënë lëkurën të freskët dhe të hidratuar.

Ofron mbrojtje me spektër të gjerë UVA, UVB, IR, BLUE LIGHT me një kombinim të filtrave të qëndrueshëm ndaj diellit.
E unifikon lëkurën me pigment natyral.
Ofron hidratim dhe freski të menjëhershme dhe afatgjatë me algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Testuar dermatologjikisht, jo komedogjenik, i përshtatshëm për lëkure të ndjeshme.
Udhëzime mbi përdorimin

Para ekspozimit në diell aplikoni sasi të mjaftueshme. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Mos qëndroni shumë gjatë në diell.

Produkte ~

te ngjashme