Apivita – Bee Sun Safe Spray Spf 50 & After Sun

Additional information

3600 L

Kjo teksturë krem-xheli hidratues pas diellit është pasuruar me përbërës antioksidues dhe freskues qetëson menjëherë lëkurën. Ideale për përdorim pas çdo ekspozimi në diell dhe si qumësht ditor për trupin gjatë verës. Lehtësisht aromatik me një aromë të këndshme verore.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita After Sun Cool & Sooth Face & Body Gel-Cream (100 ml)

Kjo teksturë krem-xheli hidratues pas diellit është pasuruar me përbërës antioksidues dhe freskues qetëson menjëherë lëkurën. Ideale për përdorim pas çdo ekspozimi në diell dhe si qumësht ditor për trupin gjatë verës. Lehtësisht aromatik me një aromë të këndshme verore.

Rigjeneron lëkurën dhe hidraton thellësisht me livando deti dhe aloe vera.
Qetëson dhe ftoh menjëherë me ekstraktin e fikut dhe kastravecit.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe mbron nga plakja e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Mbron nga foto-plakja.Përshkrimi i Produktit
Apivita After Sun Cool & Sooth Face & Body Gel-Cream (100 ml)

Kjo teksturë krem-xheli hidratues pas diellit është pasuruar me përbërës antioksidues dhe freskues qetëson menjëherë lëkurën. Ideale për përdorim pas çdo ekspozimi në diell dhe si qumësht ditor për trupin gjatë verës. Lehtësisht aromatik me një aromë të këndshme verore.

Rigjeneron lëkurën dhe hidraton thellësisht me livando deti dhe aloe vera.
Qetëson dhe ftoh menjëherë me ekstraktin e fikut dhe kastravecit.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe mbron nga plakja e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Mbron nga foto-plakja.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni pas çdo ekspozimi në diell në trup dhe fytyrë, duke shmangur zonën e syve. Përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme. Për efekt maksimal ftohës mbajeni në frigorifer.

Apivita – Bee Sun Safe Ultra-Light Face & Body Spray (SPF 50) (200 ml)

Ky locion për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen nga dielli jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë të shkrirjes. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersitjes. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA & UVB me një kombinim të filtrave të diellit foto-stabile.
Hidraton menjëherë lëkurën me algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Ofron një nxirje natyrale sublime që zgjat falë ekstraktit të karobit.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni një sasi të mjaftueshme (të barabartë me 2 mg/cm²) përpara ekspozimit në diell. Mos e aplikoni direkt në fytyrë. Spërkateni në duart tuaja përpara aplikimit. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Ulja e kësaj sasie do të ulë ndjeshëm nivelin e mbrojtjes.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni pas çdo ekspozimi në diell në trup dhe fytyrë, duke shmangur zonën e syve. Përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme. Për efekt maksimal ftohës mbajeni në frigorifer.

Apivita – Bee Sun Safe Ultra-Light Face & Body Spray (SPF 50) (200 ml)

Ky locion për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen nga dielli jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë të shkrirjes. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersitjes. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA & UVB me një kombinim të filtrave të diellit foto-stabile.
Hidraton menjëherë lëkurën me algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Ofron një nxirje natyrale sublime që zgjat falë ekstraktit të karobit.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni një sasi të mjaftueshme (të barabartë me 2 mg/cm²) përpara ekspozimit në diell. Mos e aplikoni direkt në fytyrë. Spërkateni në duart tuaja përpara aplikimit. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Ulja e kësaj sasie do të ulë ndjeshëm nivelin e mbrojtjes.

Përshkrimi i Produktit
Apivita After Sun Cool & Sooth Face & Body Gel-Cream (100 ml)

Kjo teksturë krem-xheli hidratues pas diellit është pasuruar me përbërës antioksidues dhe freskues qetëson menjëherë lëkurën. Ideale për përdorim pas çdo ekspozimi në diell dhe si qumësht ditor për trupin gjatë verës. Lehtësisht aromatik me një aromë të këndshme verore.

Rigjeneron lëkurën dhe hidraton thellësisht me livando deti dhe aloe vera.
Qetëson dhe ftoh menjëherë me ekstraktin e fikut dhe kastravecit.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe mbron nga plakja e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Mbron nga foto-plakja.Përshkrimi i Produktit
Apivita After Sun Cool & Sooth Face & Body Gel-Cream (100 ml)

Kjo teksturë krem-xheli hidratues pas diellit është pasuruar me përbërës antioksidues dhe freskues qetëson menjëherë lëkurën. Ideale për përdorim pas çdo ekspozimi në diell dhe si qumësht ditor për trupin gjatë verës. Lehtësisht aromatik me një aromë të këndshme verore.

Rigjeneron lëkurën dhe hidraton thellësisht me livando deti dhe aloe vera.
Qetëson dhe ftoh menjëherë me ekstraktin e fikut dhe kastravecit.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe mbron nga plakja e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Mbron nga foto-plakja.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni pas çdo ekspozimi në diell në trup dhe fytyrë, duke shmangur zonën e syve. Përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme. Për efekt maksimal ftohës mbajeni në frigorifer.

Apivita – Bee Sun Safe Ultra-Light Face & Body Spray (SPF 50) (200 ml)

Ky locion për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen nga dielli jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë të shkrirjes. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersitjes. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA & UVB me një kombinim të filtrave të diellit foto-stabile.
Hidraton menjëherë lëkurën me algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Ofron një nxirje natyrale sublime që zgjat falë ekstraktit të karobit.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni një sasi të mjaftueshme (të barabartë me 2 mg/cm²) përpara ekspozimit në diell. Mos e aplikoni direkt në fytyrë. Spërkateni në duart tuaja përpara aplikimit. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Ulja e kësaj sasie do të ulë ndjeshëm nivelin e mbrojtjes.

Udhëzime mbi përdorimin

Aplikojeni pas çdo ekspozimi në diell në trup dhe fytyrë, duke shmangur zonën e syve. Përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme. Për efekt maksimal ftohës mbajeni në frigorifer.

Apivita – Bee Sun Safe Ultra-Light Face & Body Spray (SPF 50) (200 ml)

Ky locion për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen nga dielli jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë të shkrirjes. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersitjes. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA & UVB me një kombinim të filtrave të diellit foto-stabile.
Hidraton menjëherë lëkurën me algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Ofron një nxirje natyrale sublime që zgjat falë ekstraktit të karobit.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni një sasi të mjaftueshme (të barabartë me 2 mg/cm²) përpara ekspozimit në diell. Mos e aplikoni direkt në fytyrë. Spërkateni në duart tuaja përpara aplikimit. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Ulja e kësaj sasie do të ulë ndjeshëm nivelin e mbrojtjes.

Produkte ~

te ngjashme