Apivita – Bee Sun Safe Ultra-Light Face & Body Spray (SPF 50)

Additional information

3500 L

Ky locion për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen nga dielli jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë të shkrirjes. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersitjes. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Sun Safe Ultra-Light Face & Body Spray (SPF 50)

Ky locion për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen nga dielli jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë të shkrirjes. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersitjes. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA & UVB me një kombinim të filtrave të diellit foto-stabile.
Hidraton menjëherë lëkurën me algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Ofron një nxirje natyrale sublime që zgjat falë ekstraktit të karobit.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni një sasi të mjaftueshme (të barabartë me 2 mg/cm²) përpara ekspozimit në diell. Mos e aplikoni direkt në fytyrë. Spërkateni në duart tuaja përpara aplikimit. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Ulja e kësaj sasie do të ulë ndjeshëm nivelin e mbrojtjes.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Bee Sun Safe Ultra-Light Face & Body Spray (SPF 50)

Ky locion për fytyrën dhe trupin për mbrojtjen nga dielli jep një ndjenjë të menjëhershme freskie dhe hidraton lëkurën. Përthithet menjëherë falë strukturës së tij të lehtë të shkrirjes. Është ideal për mbrojtje gjatë aktiviteteve verore pasi është shumë rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj rërës dhe djersitjes. Aroma e freskët verore lë një aromë unike në lëkurë.

Siguron mbrojtje me spektër të gjerë UVA & UVB me një kombinim të filtrave të diellit foto-stabile.
Hidraton menjëherë lëkurën me algat detare, aloe dhe acidin hialuronik.
Parandalon plakjen e parakohshme falë ekstraktit të propolisit të patentuar.
Ofron një nxirje natyrale sublime që zgjat falë ekstraktit të karobit.
Udhëzime mbi përdorimin

Aplikoni një sasi të mjaftueshme (të barabartë me 2 mg/cm²) përpara ekspozimit në diell. Mos e aplikoni direkt në fytyrë. Spërkateni në duart tuaja përpara aplikimit. Aplikojeni përsëri shpesh, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes me peshqir. Ulja e kësaj sasie do të ulë ndjeshëm nivelin e mbrojtjes.

Produkte ~

te ngjashme