Apivita – Caring Lavender Moisturizing & Soothing Body Cream

Additional information

1700 L

Kremi hidratues dhe qetësues i trupit Caring Lavander zbut lëkurën e ndjeshme menjëherë, hidraton dhe ushqen në thellësi. Mund të përdoret edhe për kujdesin e lëkurës atopike.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Caring Lavender Moisturizing & Soothing Body Cream

Kremi hidratues dhe qetësues i trupit Caring Lavander zbut lëkurën e ndjeshme menjëherë, hidraton dhe ushqen në thellësi. Mund të përdoret edhe për kujdesin e lëkurës atopike.

Me Lauryl Olivate i cili ofron lehtësim të menjëhershëm për kruajtjen dhe djegien e lëkurës.
Me ekstrakt të livandos greke, alantoin a-bisabolol, i njohur për vetitë e tyre anti-inflamatore dhe qetësuese.
Me një kompleks hidratues me mjaltë trumzë greke, aloe bioaktive dhe provitaminë B5 (panthenol) që ofrojnë hidratim të menjëhershëm dhe intensiv, duke rritur shtresën hidrolipidike të lëkurës.
Me dyll blete, gjalpë shea, vaj bajame dhe vaj ulliri grek që ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën.
Infuzion i një kombinimi të 3 llojeve të sideritit dhe vitaminës E që ofrojnë mbrojtje të shtuar antioksiduese.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në trup pas dushit dhe përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme. Përbërje hipoalergjike e përshtatshme për fëmijët mbi 3 vjeç.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Caring Lavender Moisturizing & Soothing Body Cream

Kremi hidratues dhe qetësues i trupit Caring Lavander zbut lëkurën e ndjeshme menjëherë, hidraton dhe ushqen në thellësi. Mund të përdoret edhe për kujdesin e lëkurës atopike.

Me Lauryl Olivate i cili ofron lehtësim të menjëhershëm për kruajtjen dhe djegien e lëkurës.
Me ekstrakt të livandos greke, alantoin a-bisabolol, i njohur për vetitë e tyre anti-inflamatore dhe qetësuese.
Me një kompleks hidratues me mjaltë trumzë greke, aloe bioaktive dhe provitaminë B5 (panthenol) që ofrojnë hidratim të menjëhershëm dhe intensiv, duke rritur shtresën hidrolipidike të lëkurës.
Me dyll blete, gjalpë shea, vaj bajame dhe vaj ulliri grek që ushqejnë dhe mbrojnë lëkurën.
Infuzion i një kombinimi të 3 llojeve të sideritit dhe vitaminës E që ofrojnë mbrojtje të shtuar antioksiduese.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në trup pas dushit dhe përsëriteni sa herë të jetë e nevojshme. Përbërje hipoalergjike e përshtatshme për fëmijët mbi 3 vjeç.

Produkte ~

te ngjashme