Apivita – Color Protect Conditioner

Additional information

1640 L

Balsam për flokë të lyer:

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Apivita – Color Protect Conditioner

Balsam për flokë të lyer:

Ruan dhe zgjat shkëlqimin e ngjyrave duke i mbrojtur ato nga zbehja falë lulediellit dhe vitaminës E.
Hidraton dhe ndihmon në riparimin e flokëve të mbi-trajtuar duke i mbrojtur nga agresionet e jashtme (rrezatimet UV, ndotja e ajrit dhe stilimi) falë mjaltit të trumzës, vajit të ullirit dhe kompleksit APISHIELD HS.
I lë flokët jashtëzakonisht të butë, me shkëlqim dhe të menaxhueshëm.
Relaksoni mendjen me vajra esenciale të livandës dhe jaseminit.
Udhëzime mbi përdorimin
Pas larjes me shampo, aplikoni balsmin nga mesi i gjatësisë deri në skajet e flokëve, lëreni të veprojë për 2-3 minuta dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Apivita – Color Protect Conditioner

Balsam për flokë të lyer:

Ruan dhe zgjat shkëlqimin e ngjyrave duke i mbrojtur ato nga zbehja falë lulediellit dhe vitaminës E.
Hidraton dhe ndihmon në riparimin e flokëve të mbi-trajtuar duke i mbrojtur nga agresionet e jashtme (rrezatimet UV, ndotja e ajrit dhe stilimi) falë mjaltit të trumzës, vajit të ullirit dhe kompleksit APISHIELD HS.
I lë flokët jashtëzakonisht të butë, me shkëlqim dhe të menaxhueshëm.
Relaksoni mendjen me vajra esenciale të livandës dhe jaseminit.
Udhëzime mbi përdorimin
Pas larjes me shampo, aplikoni balsmin nga mesi i gjatësisë deri në skajet e flokëve, lëreni të veprojë për 2-3 minuta dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme