Apivita – Color Protect Hair Mask

Additional information

2150 L

Maskë për mbrojtjen dhe ruajtjen e shkëlqimit dhe gjallërisë së ngjyrës së flokëve, duke ofruar kujdesin e duhur për flokët e lyer.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Color Protect Hair Mask

Maskë për mbrojtjen dhe ruajtjen e shkëlqimit dhe gjallërisë së ngjyrës së flokëve, duke ofruar kujdesin e duhur për flokët e lyer.

Ruan dhe zgjeron shkëlqimin dhe gjallërinë e ngjyrës.
Mbron flokët nga oksidimi dhe parandalon zbehjen e ngjyrës, falë ekstraktit të lulediellit dhe vitaminës E.
Hidraton dhe ushqen falë vajrave të pasura bimore organike (vaj ulliri, gjalpë shea, vaj luledielli) dhe mjaltë trumzë.
Riparon flokët e dëmtuar nga lyerja e përsëritur dhe i mbron nga ndarja e majave, falë kompleksit APISHIELD HS dhe vajit të farës Plukenetia Volubilis.
Ideale për ata që duan të kombinojnë avantazhet e një maske hidratuese dhe ushqyese me mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e ngjyrës së tyre.
Vajrat esencialë të livandës dhe jaseminit relaksojnë humorin.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.

Për një trajtim më intensiv aplikojeni në flokë të tharë me peshqir, mbështilleni me një peshqir të nxehtë dhe lëreni të veprojë për 15 minuta.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Color Protect Hair Mask

Maskë për mbrojtjen dhe ruajtjen e shkëlqimit dhe gjallërisë së ngjyrës së flokëve, duke ofruar kujdesin e duhur për flokët e lyer.

Ruan dhe zgjeron shkëlqimin dhe gjallërinë e ngjyrës.
Mbron flokët nga oksidimi dhe parandalon zbehjen e ngjyrës, falë ekstraktit të lulediellit dhe vitaminës E.
Hidraton dhe ushqen falë vajrave të pasura bimore organike (vaj ulliri, gjalpë shea, vaj luledielli) dhe mjaltë trumzë.
Riparon flokët e dëmtuar nga lyerja e përsëritur dhe i mbron nga ndarja e majave, falë kompleksit APISHIELD HS dhe vajit të farës Plukenetia Volubilis.
Ideale për ata që duan të kombinojnë avantazhet e një maske hidratuese dhe ushqyese me mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e ngjyrës së tyre.
Vajrat esencialë të livandës dhe jaseminit relaksojnë humorin.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.

Për një trajtim më intensiv aplikojeni në flokë të tharë me peshqir, mbështilleni me një peshqir të nxehtë dhe lëreni të veprojë për 15 minuta.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme