Apivita – Color Protection Shampoo

Additional information

1600 L

Shampo per ruajtjen dhe perkujdesin e flokeve me ngjyre

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Flokët e lyer kanë nevoja specifike për të ruajtur shkëlqimin e tyre.

Pastron butësisht dhe respekton florën natyrale të lëkurës së kokës.
Ruan shkëlqimin dhe ringjall ngjyrën duke e mbrojtur atë nga zbehja dhe rrezet UV, falë përbërësit aktiv të lulediellit dhe vitaminës E.
Hidraton dhe ndihmon në riparimin e flokëve të mbi-trajtuar duke i mbrojtur nga agresionet e jashtme (ndotja e ajrit dhe stilimi), falë mjaltit dhe kompleksit APISHIELD HS.
Ideale për flokë të lyer dhe/ose me fije, si dhe për ngjyra natyrale delikate (të kuqe dhe bjonde).
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve, më pas masazhoni butësisht.
Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Flokët e lyer kanë nevoja specifike për të ruajtur shkëlqimin e tyre.

Pastron butësisht dhe respekton florën natyrale të lëkurës së kokës.
Ruan shkëlqimin dhe ringjall ngjyrën duke e mbrojtur atë nga zbehja dhe rrezet UV, falë përbërësit aktiv të lulediellit dhe vitaminës E.
Hidraton dhe ndihmon në riparimin e flokëve të mbi-trajtuar duke i mbrojtur nga agresionet e jashtme (ndotja e ajrit dhe stilimi), falë mjaltit dhe kompleksit APISHIELD HS.
Ideale për flokë të lyer dhe/ose me fije, si dhe për ngjyra natyrale delikate (të kuqe dhe bjonde).
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël në lëkurën e kokës dhe në gjatësinë e flokëve, më pas masazhoni butësisht.
Shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Produkte ~

te ngjashme