Apivita – Conditioner for Oily Roots and Dry Ends

Additional information

1750 L

Balsami balancues për flokët me rrënjë të yndyrshme dhe majat e thata ka një teksturë të lehtë që i lë flokët të butë dhe të zhdërvjellët.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Conditioner for Oily Roots and Dry Ends

Balsami balancues për flokët me rrënjë të yndyrshme dhe majat e thata ka një teksturë të lehtë që i lë flokët të butë dhe të zhdërvjellët.

Ushqen dhe balancon flokët me rrënjë të yndyrshme, falë ekstrakteve të hithrës dhe propolisit.
Hidraton intensivisht dhe riparon skajet e thata dhe të dëmtuara, falë mjaltit të trumzës dhe proteinave të grurit.
Parandalon ndarjen e majrave, ndërsa mbron nga agresionet e jashtme (ndotja e ajrit dhe stilimi), falë kompleksit APISHIELD HS.
I lë flokët të butë, plot volum dhe të lehtë për t’u krehur.
Udhëzime mbi përdorimin
Pas larjes me shampo, aplikoni balsmin nga mesi i gjatësisë deri në skajet e flokëve, lëreni të veprojë për 2-3 minuta dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Conditioner for Oily Roots and Dry Ends

Balsami balancues për flokët me rrënjë të yndyrshme dhe majat e thata ka një teksturë të lehtë që i lë flokët të butë dhe të zhdërvjellët.

Ushqen dhe balancon flokët me rrënjë të yndyrshme, falë ekstrakteve të hithrës dhe propolisit.
Hidraton intensivisht dhe riparon skajet e thata dhe të dëmtuara, falë mjaltit të trumzës dhe proteinave të grurit.
Parandalon ndarjen e majrave, ndërsa mbron nga agresionet e jashtme (ndotja e ajrit dhe stilimi), falë kompleksit APISHIELD HS.
I lë flokët të butë, plot volum dhe të lehtë për t’u krehur.
Udhëzime mbi përdorimin
Pas larjes me shampo, aplikoni balsmin nga mesi i gjatësisë deri në skajet e flokëve, lëreni të veprojë për 2-3 minuta dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme