Apivita – Conditioner for Thinning Hair

Additional information

1750 L

Balsam për flokë të holluar:

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Conditioner for Thinning Hair

Balsam për flokë të holluar:

Forcon dhe ndihmon në shëndetin e flokëve, falë kompleksit Hippophae TC dhe proteinave lupine.
Hidraton dhe ushqen duke i dhënë shkëlqim dhe butësi flokëve, falë gjetheve të dafinës, mjaltit të trumzës dhe vajit të ullirit grek.
Mbron nga dëmtimet e jashtme (ndotja dhe stilimi), parandalon ndarjen e majave falë APISHIELD HS.
I jep volum flokëve dhe e bën të lehtë krehjen.
Nuk rëndon flokët.
Rigjallëron flokët dhe rikthen humorin me një kombinim të veçantë të vajrave esencialë organikë të gjetheve të dafinës, rozmarinës, livandës, sherebelës dhe nerolit.
Udhëzime mbi përdorimin
Pas larjes me shampo, aplikoni balsmin nga mesi i gjatësisë deri në skajet e flokëve, lëreni të veprojë për 2-3 minuta dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Conditioner for Thinning Hair

Balsam për flokë të holluar:

Forcon dhe ndihmon në shëndetin e flokëve, falë kompleksit Hippophae TC dhe proteinave lupine.
Hidraton dhe ushqen duke i dhënë shkëlqim dhe butësi flokëve, falë gjetheve të dafinës, mjaltit të trumzës dhe vajit të ullirit grek.
Mbron nga dëmtimet e jashtme (ndotja dhe stilimi), parandalon ndarjen e majave falë APISHIELD HS.
I jep volum flokëve dhe e bën të lehtë krehjen.
Nuk rëndon flokët.
Rigjallëron flokët dhe rikthen humorin me një kombinim të veçantë të vajrave esencialë organikë të gjetheve të dafinës, rozmarinës, livandës, sherebelës dhe nerolit.
Udhëzime mbi përdorimin
Pas larjes me shampo, aplikoni balsmin nga mesi i gjatësisë deri në skajet e flokëve, lëreni të veprojë për 2-3 minuta dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme