Apivita – Dandruff Relief Oil

Additional information

2300 L

Vaji i zbokthit është i pasuruar me propolis dhe 4 vajra esencialë të zgjedhur me kujdes për të ofruar një trajtim intensiv kundër zbokthit të thatë dhe të yndyrshëm.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Dandruff Relief Oil

Vaji i zbokthit është i pasuruar me propolis dhe 4 vajra esencialë të zgjedhur me kujdes për të ofruar një trajtim intensiv kundër zbokthit të thatë dhe të yndyrshëm.

Ofron lehtësim të menjëhershëm nga kruajtjet falë vajit esencial të livandos.
Redukton thekonet dhe parandalon rishfaqjen e tyre me ekstrakt natyral të farës së selinos.
Parandalon zhvillimin e mikroorganizmave që lidhen me zbokthin ndërsa rikthen florën natyrale të lëkurës së kokës falë ekstraktit antimikrobik të propolisit dhe vajrave esenciale të pemës së çajit, kedrit dhe rozmarinës.
Hidraton skalpin dhe ushqen flokët me vitaminë E dhe vaj jojoba dhe tërshërë.
Udhëzime mbi përdorimin
Përdoreni 3 herë në javë, para se të lani flokët me shampo.
Mbushni pipetën.
Aplikojeni në rrënjë (kryesisht në majë të kokës) duke e lëvizur pipetën mbrapsht përmes 3-5 seksioneve, në varësi të densitetit të flokëve.
Masazhojeni butësisht me lëvizje rrethore, lëreni të veprojë për 10-15 minuta dhe më pas lajeni me shampo.
E lehtë për t’u shpëlarë. Nuk ka ndjesi yndyre pas larjes me shampo.
Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Këshilla shtesë:

Shmangni kruarjen e kokës, pasi kjo mund ta dëmtojë atë dhe ta lërë të pambrojtur ndaj infeksioneve.
Kufizoni përdorimin e mjeteve të stilimit me nxehtësi, të cilat dëmtojnë dhe dehidratojnë flokët.
Lërini flokët të thahen në mënyrë natyrale.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Dandruff Relief Oil

Vaji i zbokthit është i pasuruar me propolis dhe 4 vajra esencialë të zgjedhur me kujdes për të ofruar një trajtim intensiv kundër zbokthit të thatë dhe të yndyrshëm.

Ofron lehtësim të menjëhershëm nga kruajtjet falë vajit esencial të livandos.
Redukton thekonet dhe parandalon rishfaqjen e tyre me ekstrakt natyral të farës së selinos.
Parandalon zhvillimin e mikroorganizmave që lidhen me zbokthin ndërsa rikthen florën natyrale të lëkurës së kokës falë ekstraktit antimikrobik të propolisit dhe vajrave esenciale të pemës së çajit, kedrit dhe rozmarinës.
Hidraton skalpin dhe ushqen flokët me vitaminë E dhe vaj jojoba dhe tërshërë.
Udhëzime mbi përdorimin
Përdoreni 3 herë në javë, para se të lani flokët me shampo.
Mbushni pipetën.
Aplikojeni në rrënjë (kryesisht në majë të kokës) duke e lëvizur pipetën mbrapsht përmes 3-5 seksioneve, në varësi të densitetit të flokëve.
Masazhojeni butësisht me lëvizje rrethore, lëreni të veprojë për 10-15 minuta dhe më pas lajeni me shampo.
E lehtë për t’u shpëlarë. Nuk ka ndjesi yndyre pas larjes me shampo.
Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Këshilla shtesë:

Shmangni kruarjen e kokës, pasi kjo mund ta dëmtojë atë dhe ta lërë të pambrojtur ndaj infeksioneve.
Kufizoni përdorimin e mjeteve të stilimit me nxehtësi, të cilat dëmtojnë dhe dehidratojnë flokët.
Lërini flokët të thahen në mënyrë natyrale.

Produkte ~

te ngjashme