Apivita – Express Beauty Aloe Moisturizing & Refreshing Face Mask

Additional information

500 L

Maskë fytyre EXPRESS BEAUTY me aloe vera, një bimë terapeutike e njohur e cila përdoret si suplement ushqimor për gjallërimin e organizmit, hidraton dhe qetëson menjëherë lëkurën.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Aloe Moisturizing & Refreshing Face Mask

Maskë fytyre EXPRESS BEAUTY me aloe vera, një bimë terapeutike e njohur e cila përdoret si suplement ushqimor për gjallërimin e organizmit, hidraton dhe qetëson menjëherë lëkurën.

Rikthen hidratimin e lëkurës falë aloes, acidit hialuronik dhe ekstraktit të trëndafilit.
Përmirëson elasticitetin e lëkurës duke i dhënë asaj një strukturë të butë dhe të lëmuar me vaj jojoba, vaj gruri, gjalpë shea dhe mjaltë trumzë greke.
Forcon dhe rigjeneron nëpërmjet vajit esencial bergamot.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë.

Përdoreni 1-2 herë në javë.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Aloe Moisturizing & Refreshing Face Mask

Maskë fytyre EXPRESS BEAUTY me aloe vera, një bimë terapeutike e njohur e cila përdoret si suplement ushqimor për gjallërimin e organizmit, hidraton dhe qetëson menjëherë lëkurën.

Rikthen hidratimin e lëkurës falë aloes, acidit hialuronik dhe ekstraktit të trëndafilit.
Përmirëson elasticitetin e lëkurës duke i dhënë asaj një strukturë të butë dhe të lëmuar me vaj jojoba, vaj gruri, gjalpë shea dhe mjaltë trumzë greke.
Forcon dhe rigjeneron nëpërmjet vajit esencial bergamot.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë.

Përdoreni 1-2 herë në javë.

Produkte ~

te ngjashme