Apivita – Express Beauty Apricot Face Scrub for Gentle Exfoliation

Additional information

500 L

Scrub fytyre Express Beauty me kajsi, për pastrim të butë pa dehidratim.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Face Scrub Apricot for Gentle Exfoliation

Scrub fytyre Express Beauty me kajsi, për pastrim të butë pa dehidratim.

Farat e kajsisë së bluar imët pastrojnë butësisht, duke hequr qelizat e vdekura.
Vaji i kajsisë, mjalti dhe kastraveci përmirësojnë strukturën e lëkurës, zbusin dhe rinovojnë.
Vaji esencial i geraniumit ndihmon në hidratim dhe rigjenerim.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Masazhojeni butësisht në lëkurë të pastër dhe të lagur me lëvizje rrethore, duke shmangur zonën e syve. Shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Face Scrub Apricot for Gentle Exfoliation

Scrub fytyre Express Beauty me kajsi, për pastrim të butë pa dehidratim.

Farat e kajsisë së bluar imët pastrojnë butësisht, duke hequr qelizat e vdekura.
Vaji i kajsisë, mjalti dhe kastraveci përmirësojnë strukturën e lëkurës, zbusin dhe rinovojnë.
Vaji esencial i geraniumit ndihmon në hidratim dhe rigjenerim.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Masazhojeni butësisht në lëkurë të pastër dhe të lagur me lëvizje rrethore, duke shmangur zonën e syve. Shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme