Apivita- Express Beauty Avocado Moisturizing & Soothing Tissue Face Mask

Additional information

700 L

Maskë fytyre me inde bioceluloze gjysmë transparente, e mbushur me një serum super aktiv me avokado, një frut mesdhetar ideal për një dietë të shëndetshme për zemrën, ngjitet në mënyrë të përkryer në fytyrë si një lëkurë e dytë, për të hidratuar dhe qetësuar thellësisht lëkurën.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita- Express Beauty Avocado Moisturizing & Soothing Tissue Face Mask

Maskë fytyre me inde bioceluloze gjysmë transparente, e mbushur me një serum super aktiv me avokado, një frut mesdhetar ideal për një dietë të shëndetshme për zemrën, ngjitet në mënyrë të përkryer në fytyrë si një lëkurë e dytë, për të hidratuar dhe qetësuar thellësisht lëkurën.

100% e biodegradueshme.
Rimbush dhe siguron butësi të thellë të menjëhershme, rehati dhe freski, me vaj avokado.
Qetëson, zbut dhe rregullon lëkurën, me proteinat e grurit.
Udhëzime mbi përdorimin
Hapeni maskën ne fytyrë mbasi të keni hequr shtresën si vello mbi të. Rregullojeni maskën që të përshtatet me konturet e fytyrës dhe lëreni 10 minuta. Hiqeni maskën dhe masazhoni butësisht.

Përshkrimi i Produktit
Apivita- Express Beauty Avocado Moisturizing & Soothing Tissue Face Mask

Maskë fytyre me inde bioceluloze gjysmë transparente, e mbushur me një serum super aktiv me avokado, një frut mesdhetar ideal për një dietë të shëndetshme për zemrën, ngjitet në mënyrë të përkryer në fytyrë si një lëkurë e dytë, për të hidratuar dhe qetësuar thellësisht lëkurën.

100% e biodegradueshme.
Rimbush dhe siguron butësi të thellë të menjëhershme, rehati dhe freski, me vaj avokado.
Qetëson, zbut dhe rregullon lëkurën, me proteinat e grurit.
Udhëzime mbi përdorimin
Hapeni maskën ne fytyrë mbasi të keni hequr shtresën si vello mbi të. Rregullojeni maskën që të përshtatet me konturet e fytyrës dhe lëreni 10 minuta. Hiqeni maskën dhe masazhoni butësisht.

Produkte ~

te ngjashme