Apivita – Express Beauty Bilberry Brightening Face Scrub

Additional information

500 L

I jep lëkurës shkëlqim dhe pamje më të njëtrajtshme. Kur përdoret rregullisht, lehtëson njollat dhe çngjyrosjet.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Bilberry Brightening Face Scrub

I jep lëkurës shkëlqim dhe pamje më të njëtrajtshme. Kur përdoret rregullisht, lehtëson njollat dhe çngjyrosjet.

Eksfolion butësisht lëkurën dhe rrit rigjenerimin e qelizave, duke e lënë lëkurën të butë dhe rrezatuese falë acideve të buta të frutave të boronicës në kombinim me jojoba dhe kokrrat e bajames.
E mban lëkurën të butë dhe të hidratuar falë vajit të mjaltit, ullirit dhe bajames.
Zbut lëkurën dhe e rigjallëron atë me vaj esencial livando.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikojeni në lëkurë të pastër, duke masazhuar me lëvizje rrethore dhe shmangni zonën e syve. Lëreni për 5 minuta dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Bilberry Brightening Face Scrub

I jep lëkurës shkëlqim dhe pamje më të njëtrajtshme. Kur përdoret rregullisht, lehtëson njollat dhe çngjyrosjet.

Eksfolion butësisht lëkurën dhe rrit rigjenerimin e qelizave, duke e lënë lëkurën të butë dhe rrezatuese falë acideve të buta të frutave të boronicës në kombinim me jojoba dhe kokrrat e bajames.
E mban lëkurën të butë dhe të hidratuar falë vajit të mjaltit, ullirit dhe bajames.
Zbut lëkurën dhe e rigjallëron atë me vaj esencial livando.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikojeni në lëkurë të pastër, duke masazhuar me lëvizje rrethore dhe shmangni zonën e syve. Lëreni për 5 minuta dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme