Apivita – Express Beauty Deep Cleansing Face Mask

Additional information

500 L

Maskë fytyre Express Beauty me argjilë jeshile, një argjilë shumë absorbuese e njohur për veprimin e saj detoksifikues. Ideale për lëkura të yndyrshme,me tendencë akneike.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Deep Cleansing Face Mask

Maskë fytyre Express Beauty me argjilë jeshile, një argjilë shumë absorbuese e njohur për veprimin e saj detoksifikues. Ideale për lëkura të yndyrshme,me tendencë akneike.

Pastron poret e lëkurës në thellësi, duke hequr sebumin e tepërt dhe duke eliminuar pikat e zeza me argjilën jeshile dhe saponarinë.
Ofron veprim antiseptik me propolis.
E lë lëkurën më të butë dhe më rrezatuese me proteinat e aloes, kamomilit dhe grurit.
Qetëson lëkurën dhe fuqizon me vaj esencial livando.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Deep Cleansing Face Mask

Maskë fytyre Express Beauty me argjilë jeshile, një argjilë shumë absorbuese e njohur për veprimin e saj detoksifikues. Ideale për lëkura të yndyrshme,me tendencë akneike.

Pastron poret e lëkurës në thellësi, duke hequr sebumin e tepërt dhe duke eliminuar pikat e zeza me argjilën jeshile dhe saponarinë.
Ofron veprim antiseptik me propolis.
E lë lëkurën më të butë dhe më rrezatuese me proteinat e aloes, kamomilit dhe grurit.
Qetëson lëkurën dhe fuqizon me vaj esencial livando.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme