Apivita – Express Beauty Ginkgo Biloba Dark Circles & Signs of Fatigue Eye Mask

Additional information

500 L

Maska e syve Express Beauty me gingko biloba, pema më e vjetër në botë, e njohur edhe si “bima e kujtesës”. Zbut dhe trajton shenjat e lodhjes në zonën rreth syve.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Dark Circles & Signs of Fatigue Recovery Eye Mask

Maska e syve Express Beauty me gingko biloba, pema më e vjetër në botë, e njohur edhe si “bima e kujtesës”. Zbut dhe trajton shenjat e lodhjes në zonën rreth syve.

Gingko biloba redukton rrathët e zinj dhe shenjat e lodhjes.
Kastraveci dhe acidi hialuronik hidratojnë dhe rinovojnë zonën e ndjeshme rreth syve.
Kamomili, bisabololi dhe pantenoli qetësojnë sytë e lodhur.
Propolisi ka një efekt të butë antiseptik
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër në zonën rreth syve. Lëreni për 10 minuta dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 2-3 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Dark Circles & Signs of Fatigue Recovery Eye Mask

Maska e syve Express Beauty me gingko biloba, pema më e vjetër në botë, e njohur edhe si “bima e kujtesës”. Zbut dhe trajton shenjat e lodhjes në zonën rreth syve.

Gingko biloba redukton rrathët e zinj dhe shenjat e lodhjes.
Kastraveci dhe acidi hialuronik hidratojnë dhe rinovojnë zonën e ndjeshme rreth syve.
Kamomili, bisabololi dhe pantenoli qetësojnë sytë e lodhur.
Propolisi ka një efekt të butë antiseptik
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër në zonën rreth syve. Lëreni për 10 minuta dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 2-3 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme