Apivita – Express Beauty Grape Face Mask, Line Smoothing & Firming

Additional information

500 L

Maska e fytyrës Express Beauty me rrush, sekreti i jetëgjatësisë në zonat e Mesdheut, e pasur me elementë ushqyes, ofron një efekt të menjëhershëm antioksidues dhe antiplakje në lëkurë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita Express Beauty Grape Face Mask, Line Smoothing & Firming

Maska e fytyrës Express Beauty me rrush, sekreti i jetëgjatësisë në zonat e Mesdheut, e pasur me elementë ushqyes, ofron një efekt të menjëhershëm antioksidues dhe antiplakje në lëkurë.

Ndihmon në zbutjen e shfaqjes së rrudhave dhe kontribuon në qëndrueshmërinë e lëkurës falë vajit të rrushit.
Hidraton dhe rrit elasticitetin e lëkurës me vaj ulliri, koenzimë Q10, vitaminë E, acid hialuronik dhe pantenol.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita Express Beauty Grape Face Mask, Line Smoothing & Firming

Maska e fytyrës Express Beauty me rrush, sekreti i jetëgjatësisë në zonat e Mesdheut, e pasur me elementë ushqyes, ofron një efekt të menjëhershëm antioksidues dhe antiplakje në lëkurë.

Ndihmon në zbutjen e shfaqjes së rrudhave dhe kontribuon në qëndrueshmërinë e lëkurës falë vajit të rrushit.
Hidraton dhe rrit elasticitetin e lëkurës me vaj ulliri, koenzimë Q10, vitaminë E, acid hialuronik dhe pantenol.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme