Apivita – Express Beauty Grape Line Smoothing Eye Mask

Additional information

500 L

Maskë për sytë me rrush, zbut shenjat e plakjes dhe lodhjes rreth syve.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Line Smoothing Eye Mask

Maskë për sytë me rrush, zbut shenjat e plakjes dhe lodhjes rreth syve.

Zbut linjat e imëta dhe rrudhat rreth syve falë rrushit dhe lupinës.
Ushqen dhe rinovon zonën rreth syve me dyll blete, vaj ulliri, gjalpë shea dhe vaj orizi.
Zbut rrathët e zinj dhe ënjtjet, me escin dhe ruskogjeninë.
Propolisi ka një veprim të butë antiseptik.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër në zonën rreth syve. Lëreni maskën gjatë natës.
Përdoreni 2-3 herë në javë, ose sa herë që nevojitet.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Line Smoothing Eye Mask

Maskë për sytë me rrush, zbut shenjat e plakjes dhe lodhjes rreth syve.

Zbut linjat e imëta dhe rrudhat rreth syve falë rrushit dhe lupinës.
Ushqen dhe rinovon zonën rreth syve me dyll blete, vaj ulliri, gjalpë shea dhe vaj orizi.
Zbut rrathët e zinj dhe ënjtjet, me escin dhe ruskogjeninë.
Propolisi ka një veprim të butë antiseptik.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër në zonën rreth syve. Lëreni maskën gjatë natës.
Përdoreni 2-3 herë në javë, ose sa herë që nevojitet.

Produkte ~

te ngjashme