Apivita – Express Beauty Honey Moisturizing & Nourishing Face Mask

Additional information

500 L

Maskë për fytyrën EXPRESS BEAUTY me mjaltë. Energjizon lëkurën, duke përmirësuar strukturën dhe elasticitetin.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Moisturizing & Nourishing Face Mask

Maskë për fytyrën EXPRESS BEAUTY me mjaltë. Energjizon lëkurën, duke përmirësuar strukturën dhe elasticitetin.

Mjalti grek i trumzës hidraton dhe ushqen thellë.
Vaji jojoba, avokado, gjalpi shea dhe vitamina E zbusin dhe rizgjojnë lëkurën.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Moisturizing & Nourishing Face Mask

Maskë për fytyrën EXPRESS BEAUTY me mjaltë. Energjizon lëkurën, duke përmirësuar strukturën dhe elasticitetin.

Mjalti grek i trumzës hidraton dhe ushqen thellë.
Vaji jojoba, avokado, gjalpi shea dhe vitamina E zbusin dhe rizgjojnë lëkurën.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme