Apivita – Express Beauty Hyaluronic Acid Moisturizing Hair Mask

Additional information

3500 L

Maskë hidratuese e flokëve Express Beauty:

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Hyaluronic Acid Moisturizing Hair Mask
Maskë hidratuese e flokëve Express Beauty:

Ofron hidratim intensiv falë acidit hialuronik, aloes, mjaltit të trumzës dhe proteinave të tërshërës, të cilat rivendosin butësinë brenda fibrës së flokëve.
I rimbush flokët me lipide esenciale dhe i lë jashtëzakonisht të buta falë vajrave organike jojoba dhe ullirit.
Ndihmon në riparimin e flokëve dhe parandalon thyerjen dhe çarjen e majave me vitamina dhe kompleksin APISHIELD HS.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe i lë flokët plot vitalitet me ekstrakte rozmarine, sherebele dhe propolisi.
Uji zëvendësohet nga një infuzion tonik dhe anti-plakje i rozmarinës organike greke.

Udhëzime për përdorim
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.

Për një trajtim më intensiv, aplikojeni në flokë të tharë nga peshqiri, mbështilleni me një peshqir të ngrohtë dhe lëreni për 15 minuta. Shmangni kontaktin me sytë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Hyaluronic Acid Moisturizing Hair Mask
Maskë hidratuese e flokëve Express Beauty:

Ofron hidratim intensiv falë acidit hialuronik, aloes, mjaltit të trumzës dhe proteinave të tërshërës, të cilat rivendosin butësinë brenda fibrës së flokëve.
I rimbush flokët me lipide esenciale dhe i lë jashtëzakonisht të buta falë vajrave organike jojoba dhe ullirit.
Ndihmon në riparimin e flokëve dhe parandalon thyerjen dhe çarjen e majave me vitamina dhe kompleksin APISHIELD HS.
Ofron mbrojtje antioksiduese dhe i lë flokët plot vitalitet me ekstrakte rozmarine, sherebele dhe propolisi.
Uji zëvendësohet nga një infuzion tonik dhe anti-plakje i rozmarinës organike greke.

Udhëzime për përdorim
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.

Për një trajtim më intensiv, aplikojeni në flokë të tharë nga peshqiri, mbështilleni me një peshqir të ngrohtë dhe lëreni për 15 minuta. Shmangni kontaktin me sytë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme