Apivita – Express Beauty Mastic Tissue Face Mask Mastic Firming & Lifting Effect

Additional information

700 L

Një maskë e bërë nga bioceluloza, e njomur në një serum super aktiv të pasuruar me mastikë, një përbërës legjendar vendas i Mesdheut që përmirëson tretjen dhe shëndetin oral, ndërkohë që rrit elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës. 100% e biodegradueshme.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Tissue Face Mask Mastic Firming & Lifting Effect

Një maskë e bërë nga bioceluloza, e njomur në një serum super aktiv të pasuruar me mastikë, një përbërës legjendar vendas i Mesdheut që përmirëson tretjen dhe shëndetin oral, ndërkohë që rrit elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës. 100% e biodegradueshme.

Rrit elasticitetin e lëkurës duke forcuar dhe duke i dhënë një efekt lifting lëkurës, me mastikë.
Qetëson, zbut dhe riparon lëkurën, me proteinat e grurit.
Ofron një pamje më të shëndoshë, rinore, me ekstrakt cikore.
Udhëzime mbi përdorimin
Hapeni maskën në fytyrë mbasi të keni hequr shtresën si vello mbi të. Rregullojeni maskën që të përshtatet me konturet e fytyrës dhe lëreni 10 minuta.
Hiqeni maskën dhe masazhoni butësisht.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Tissue Face Mask Mastic Firming & Lifting Effect

Një maskë e bërë nga bioceluloza, e njomur në një serum super aktiv të pasuruar me mastikë, një përbërës legjendar vendas i Mesdheut që përmirëson tretjen dhe shëndetin oral, ndërkohë që rrit elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës. 100% e biodegradueshme.

Rrit elasticitetin e lëkurës duke forcuar dhe duke i dhënë një efekt lifting lëkurës, me mastikë.
Qetëson, zbut dhe riparon lëkurën, me proteinat e grurit.
Ofron një pamje më të shëndoshë, rinore, me ekstrakt cikore.
Udhëzime mbi përdorimin
Hapeni maskën në fytyrë mbasi të keni hequr shtresën si vello mbi të. Rregullojeni maskën që të përshtatet me konturet e fytyrës dhe lëreni 10 minuta.
Hiqeni maskën dhe masazhoni butësisht.

Produkte ~

te ngjashme