Apivita – Express Beauty Moisturizing & Anti-pollution Face Mask

Additional information

500 L

Maskë për fytyrën EXPRESS BEAUTY me livando deti. Ofron mbrojtje antioksiduese për të forcuar barrierën natyrale të lëkurës.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Moisturizing & Anti-pollution Face Mask

Maskë për fytyrën EXPRESS BEAUTY me livando deti. Ofron mbrojtje antioksiduese për të forcuar barrierën natyrale të lëkurës.

Zbut dhe trajton lëkurën ndaj faktorëve të stresit të jashtëm me livando deti dhe propolis.
Aloe, ekstrakti i mjaltit dhe kalendula rinovojnë, lëmojnë dhe zgjojnë lëkurën.
Vajrat esencial të livandos dhe barbarozës qetësojnë dhe gjallërojnë lëkurën.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i një kombinimi të 3 llojeve organike të sideritit.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Moisturizing & Anti-pollution Face Mask

Maskë për fytyrën EXPRESS BEAUTY me livando deti. Ofron mbrojtje antioksiduese për të forcuar barrierën natyrale të lëkurës.

Zbut dhe trajton lëkurën ndaj faktorëve të stresit të jashtëm me livando deti dhe propolis.
Aloe, ekstrakti i mjaltit dhe kalendula rinovojnë, lëmojnë dhe zgjojnë lëkurën.
Vajrat esencial të livandos dhe barbarozës qetësojnë dhe gjallërojnë lëkurën.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i një kombinimi të 3 llojeve organike të sideritit.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme