Apivita – Express Beauty Olive Face Scrub for Deep Exfoliation

Additional information

500 L

Scrub fytyre Express Beauty me ullinj, per eksfolim dhe pastrim te thelle.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Olive Face Scrub for Deep Exfoliation

Scrub fytyre Express Beauty me ullinj, per eksfolim dhe pastrim te thelle.

Farat e grira imët të ullirit e pastrojnë lëkurën nga qelizat e vdekura.
Vaji organik i ullirit dhe vaji i rrushit ofrojnë një ndjesi unike përtëritjeje dhe butësie.
Qetëson dhe rigjallëron lëkurën me vaj esencial livando.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i një kombinimi të 3 llojeve organike të sideritit.
E testuar dermatologjikisht

Udhëzime për përdorim
Masazhojeni butësisht në lëkurë të pastër dhe të lagur me lëvizje rrethore, duke shmangur zonën e syve. Shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Olive Face Scrub for Deep Exfoliation

Scrub fytyre Express Beauty me ullinj, per eksfolim dhe pastrim te thelle.

Farat e grira imët të ullirit e pastrojnë lëkurën nga qelizat e vdekura.
Vaji organik i ullirit dhe vaji i rrushit ofrojnë një ndjesi unike përtëritjeje dhe butësie.
Qetëson dhe rigjallëron lëkurën me vaj esencial livando.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i një kombinimi të 3 llojeve organike të sideritit.
E testuar dermatologjikisht

Udhëzime për përdorim
Masazhojeni butësisht në lëkurë të pastër dhe të lagur me lëvizje rrethore, duke shmangur zonën e syve. Shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme