Apivita – Express Beauty Orange Radiance Face Mask

Additional information

500 L

Maska për fytyrën EXPRESS BEAUTY me portokall, një frut i pasur me vitaminë C. Maska ka një strukturë krem-xhel e cila rikthen menjëherë shkëlqimin e lëkurës.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Orange Radiance Face Mask

Maska për fytyrën EXPRESS BEAUTY me portokall, një frut i pasur me vitaminë C. Maska ka një strukturë krem-xhel e cila rikthen menjëherë shkëlqimin e lëkurës.

Zbut mikrorelievin e lëkurës dhe rikthen shkëlqimin e saj natyral falë qelizave staminale të portokallit dhe vitaminës C.
Hidraton dhe ofron gjallëri falë koenzimës Q10, mjaltit të trumzës greke dhe acidit hialuronik.
Forcon dhe rigjeneron nëpërmjet vajit esencial të portokallit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Orange Radiance Face Mask

Maska për fytyrën EXPRESS BEAUTY me portokall, një frut i pasur me vitaminë C. Maska ka një strukturë krem-xhel e cila rikthen menjëherë shkëlqimin e lëkurës.

Zbut mikrorelievin e lëkurës dhe rikthen shkëlqimin e saj natyral falë qelizave staminale të portokallit dhe vitaminës C.
Hidraton dhe ofron gjallëri falë koenzimës Q10, mjaltit të trumzës greke dhe acidit hialuronik.
Forcon dhe rigjeneron nëpërmjet vajit esencial të portokallit.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme