Apivita – Express Beauty Orange Shine & Revitalizing Hair Mask Express Beauty

Additional information

350 L

Maskë për shkëlqim dhe rigjallërim të flokëve Express Beauty, ideale për të gjitha llojet e flokëve.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Orange Shine & Revitalizing Hair Mask Express Beauty

Maskë për shkëlqim dhe rigjallërim të flokëve Express Beauty, ideale për të gjitha llojet e flokëve.

Ofron një trajtim intensiv që i rikthen flokëve shkëlqim dhe gjallëri natyrale falë vajrave esencialë të portokallit, limonit dhe grejpfrutit rigjallëzues dhe 5 vitaminave.
Ushqen flokët thellë duke ofruar butësi të jashtëzakonshme falë mjaltit të trumzës, vajit organik të ullirit, aminoacideve dhe aloes.
Ndihmon në riparimin e dëmtimit të flokëve dhe ofron mbrojtje shtesë për majat e thata falë vajit të farës Plukenetia Volubilis dhe kompleksit APISHIELD HS.
Parandalon ndarjen e majave duke mbrojtur nga agresorët e jashtëm (ndotja e ajrit dhe stilimi) falë ekstraktit antioksidant të çajit të malit dhe kompleksit APISHIELD HS.
I jep flokëve shkëlqim dhe rrit elasticitetin e tyre.
Uji zëvendësohet nga një infuzion tonik dhe anti-plakje i rozmarinës organike greke.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.
Për një trajtim më intensiv, aplikojeni në flokë të tharë me peshqir, mbështilleni me një peshqir të ngrohtë dhe lëreni për 15 minuta.
Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Orange Shine & Revitalizing Hair Mask Express Beauty

Maskë për shkëlqim dhe rigjallërim të flokëve Express Beauty, ideale për të gjitha llojet e flokëve.

Ofron një trajtim intensiv që i rikthen flokëve shkëlqim dhe gjallëri natyrale falë vajrave esencialë të portokallit, limonit dhe grejpfrutit rigjallëzues dhe 5 vitaminave.
Ushqen flokët thellë duke ofruar butësi të jashtëzakonshme falë mjaltit të trumzës, vajit organik të ullirit, aminoacideve dhe aloes.
Ndihmon në riparimin e dëmtimit të flokëve dhe ofron mbrojtje shtesë për majat e thata falë vajit të farës Plukenetia Volubilis dhe kompleksit APISHIELD HS.
Parandalon ndarjen e majave duke mbrojtur nga agresorët e jashtëm (ndotja e ajrit dhe stilimi) falë ekstraktit antioksidant të çajit të malit dhe kompleksit APISHIELD HS.
I jep flokëve shkëlqim dhe rrit elasticitetin e tyre.
Uji zëvendësohet nga një infuzion tonik dhe anti-plakje i rozmarinës organike greke.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni pas larjes me shampo për 3-5 minuta dhe shpëlajeni mirë.
Për një trajtim më intensiv, aplikojeni në flokë të tharë me peshqir, mbështilleni me një peshqir të ngrohtë dhe lëreni për 15 minuta.
Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme