Apivita – Express Beauty Pink Clay Gentle Cleansing Face Mask

Additional information

500 L

Maskë për fytyrën EXPRESS BEAUTY me argjilë rozë. Pastron edhe lëkurën më të ndjeshme.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Gentle Cleansing Face Mask

Maskë për fytyrën EXPRESS BEAUTY me argjilë rozë. Pastron edhe lëkurën më të ndjeshme.

Pastron butësisht dhe pakëson pamjen e poreve me veprimin e argjilës rozë dhe saponarisë.
Ruan butësinë natyrale të lëkurës, duke ofruar një ndjenjë freskie dhe butësie me ekstraktin e trëndafilit, kamomilit, mjaltit të trumzës greke, kalendulës dhe proteinave të grurit.
Hidraton dhe forcon lëkurën me vaj esencial trëndafili.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.

Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Gentle Cleansing Face Mask

Maskë për fytyrën EXPRESS BEAUTY me argjilë rozë. Pastron edhe lëkurën më të ndjeshme.

Pastron butësisht dhe pakëson pamjen e poreve me veprimin e argjilës rozë dhe saponarisë.
Ruan butësinë natyrale të lëkurës, duke ofruar një ndjenjë freskie dhe butësie me ekstraktin e trëndafilit, kamomilit, mjaltit të trumzës greke, kalendulës dhe proteinave të grurit.
Hidraton dhe forcon lëkurën me vaj esencial trëndafili.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.

Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme