Apivita – Express Beauty Pomegranate Face Mask for Radiance & Revitalization

Additional information

500 L

Maska e fytyrës EXPRESS BEAUTY me shegë, e njohur për veprimin e saj antioksidues, ofron një ndjesi të drejtpërdrejtë rigjenerimi në lëkurë.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Face Mask for Radiance & Revitalization

Maska e fytyrës EXPRESS BEAUTY me shegë, e njohur për veprimin e saj antioksidues, ofron një ndjesi të drejtpërdrejtë rigjenerimi në lëkurë.

Ofron shkëlqim dhe rinovon lëkurën, ndërsa ofron mbrojtje kundër radikaleve të lira falë shegës.
Fuqizon dhe hidraton me vaj organik, ekstrakt mjalti, acid hialuronik dhe gjalpë shea.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Face Mask for Radiance & Revitalization

Maska e fytyrës EXPRESS BEAUTY me shegë, e njohur për veprimin e saj antioksidues, ofron një ndjesi të drejtpërdrejtë rigjenerimi në lëkurë.

Ofron shkëlqim dhe rinovon lëkurën, ndërsa ofron mbrojtje kundër radikaleve të lira falë shegës.
Fuqizon dhe hidraton me vaj organik, ekstrakt mjalti, acid hialuronik dhe gjalpë shea.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme