Apivita – Express Beauty Prickly Pear Moisturizing & Soothing Face Mask

Additional information

500 L

Maska për fytyrën EXPRESS BEAUTY me pricly pear (lloj kaktusi), hidraton dhe zbut menjëherë lëkurën. Ideale për lëkura të ndjeshme dhe të thata, ideale për aplikim pas ekspozimit në diell.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Moisturizing & Soothing Face Mask

Maska për fytyrën EXPRESS BEAUTY me pricly pear (lloj kaktusi), hidraton dhe zbut menjëherë lëkurën. Ideale për lëkura të ndjeshme dhe të thata, ideale për aplikim pas ekspozimit në diell.

Ofron një përvojë unike të hidratimit të thellë duke qetësuar lëkurën.
Ushqen dhe zbut edhe llojet më të ndjeshme dhe të dehidratuara të lëkurës falë aloe, gjalpit shea dhe kamomilit.
Rigjeneron lëkurën me vajin esencial të livandos.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Moisturizing & Soothing Face Mask

Maska për fytyrën EXPRESS BEAUTY me pricly pear (lloj kaktusi), hidraton dhe zbut menjëherë lëkurën. Ideale për lëkura të ndjeshme dhe të thata, ideale për aplikim pas ekspozimit në diell.

Ofron një përvojë unike të hidratimit të thellë duke qetësuar lëkurën.
Ushqen dhe zbut edhe llojet më të ndjeshme dhe të dehidratuara të lëkurës falë aloe, gjalpit shea dhe kamomilit.
Rigjeneron lëkurën me vajin esencial të livandos.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorim
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme