Apivita – Express Beauty Propolis Detox & Purifying Black Sheet Face Mask

Additional information

500 L

Sheet Mask me karbon aktiv me origjinë nga lisi, i cili njihet si alternativa e shëndetshme e kakaos. Ngjitet në mënyrë të përkryer në fytyrë si një lëkurë e dytë, duke e lënë lëkurën të shndritshme dhe të rinovuar.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Detox & Purifying Black Sheet Face Mask

Sheet Mask me karbon aktiv me origjinë nga lisi, i cili njihet si alternativa e shëndetshme e kakaos. Ngjitet në mënyrë të përkryer në fytyrë si një lëkurë e dytë, duke e lënë lëkurën të shndritshme dhe të rinovuar.

Pastron lëkurën duke përthithur sebumin, ndotjen e tepërt dhe minimizon pamjen e poreve, me karbon të aktivizuar që rrjedh nga lisi.
Ofron një çehre të shndritshme dhe të freskët duke ofruar një ndjesi detoksifikuese dhe rigjallëruese.
E lë lëkurën të hidratuar dhe të lëmuar.
Udhëzime mbi përdorimin
Hapeni maskën, aplikojeni në lëkurë të pastër dhe të thatë dhe rregullojeni maskën që të përshtatet me konturet e fytyrës.
Lëreni për 10 minuta.
Hiqeni maskën dhe masazhojeni butësisht.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Express Beauty Detox & Purifying Black Sheet Face Mask

Sheet Mask me karbon aktiv me origjinë nga lisi, i cili njihet si alternativa e shëndetshme e kakaos. Ngjitet në mënyrë të përkryer në fytyrë si një lëkurë e dytë, duke e lënë lëkurën të shndritshme dhe të rinovuar.

Pastron lëkurën duke përthithur sebumin, ndotjen e tepërt dhe minimizon pamjen e poreve, me karbon të aktivizuar që rrjedh nga lisi.
Ofron një çehre të shndritshme dhe të freskët duke ofruar një ndjesi detoksifikuese dhe rigjallëruese.
E lë lëkurën të hidratuar dhe të lëmuar.
Udhëzime mbi përdorimin
Hapeni maskën, aplikojeni në lëkurë të pastër dhe të thatë dhe rregullojeni maskën që të përshtatet me konturet e fytyrës.
Lëreni për 10 minuta.
Hiqeni maskën dhe masazhojeni butësisht.

Produkte ~

te ngjashme