Apivita- Express Beuaty Royal Jelly Firming & Revitalizing Face Mask

Additional information

500 L

Maska e fytyrës Express Beauty me pelte mbretërore, “eliksiri i jetës” që gjallëron të gjithë trupin, është shumë i dobishëm për lëkurën.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita- Express Beuaty Royal Jelly Firming & Revitalizing Face Mask

Maska e fytyrës Express Beauty me pelte mbretërore, “eliksiri i jetës” që gjallëron të gjithë trupin, është shumë i dobishëm për lëkurën.

Ekstrakti Ziziphus ka një efekt natyral lifting.
Mjalti grek i trumzës, vaji i ullirit, gjalpi shea, acidi hialuronik dhe proteinat e grurit zbusin dhe rinovojnë lëkurën.
Vaji esencial i Nerolit forcon lëkurën.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorimin
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita- Express Beuaty Royal Jelly Firming & Revitalizing Face Mask

Maska e fytyrës Express Beauty me pelte mbretërore, “eliksiri i jetës” që gjallëron të gjithë trupin, është shumë i dobishëm për lëkurën.

Ekstrakti Ziziphus ka një efekt natyral lifting.
Mjalti grek i trumzës, vaji i ullirit, gjalpi shea, acidi hialuronik dhe proteinat e grurit zbusin dhe rinovojnë lëkurën.
Vaji esencial i Nerolit forcon lëkurën.
Uji në këtë përbërje është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime për përdorimin
Aplikoni një shtresë në lëkurë të pastër duke shmangur zonën e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, hiqni maskën e tepërt me një copë pambuku të lagur dhe më pas shpëlajeni mirë me ujë. Përdoreni 1-2 herë në javë.

Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme