Apivita – Face Cleansing Black Cleansing Gel – Face & Eyes

Additional information

1850 L

Xhel pastrues detox i zi me karbon aktiv dhe propolis për të pastruar në mënyrë efektive fytyrën dhe sytë pa shkaktuar thatësi.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Face Cleansing Black Cleansing Gel – Face & Eyes

Xhel pastrues detox i zi me karbon aktiv dhe propolis për të pastruar në mënyrë efektive fytyrën dhe sytë pa shkaktuar thatësi.

Pastron make-up dhe papastërtitë me karbon aktiv dhe agjentë të butë pastrues.
Detoksifikon me qymyr aktiv dhe ekstrakt të patentuar propolisi
E lë lëkurën të freskët, të pastër dhe komode me panthenol.
Rigjallëron me një aromë delikate mjalti, lule portokalli dhe aromë të bardhë lulesh.
Uji në këtë formulë është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Masazhojeni butësisht në lëkurën e lagur (fytyrë dhe sy), më pas shpëlajeni.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Face Cleansing Black Cleansing Gel – Face & Eyes

Xhel pastrues detox i zi me karbon aktiv dhe propolis për të pastruar në mënyrë efektive fytyrën dhe sytë pa shkaktuar thatësi.

Pastron make-up dhe papastërtitë me karbon aktiv dhe agjentë të butë pastrues.
Detoksifikon me qymyr aktiv dhe ekstrakt të patentuar propolisi
E lë lëkurën të freskët, të pastër dhe komode me panthenol.
Rigjallëron me një aromë delikate mjalti, lule portokalli dhe aromë të bardhë lulesh.
Uji në këtë formulë është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Masazhojeni butësisht në lëkurën e lagur (fytyrë dhe sy), më pas shpëlajeni.

Produkte ~

te ngjashme