Apivita – Face Cleansing Cleansing Creamy Foam

Additional information

1850 L

Shkumë kremoze pastrues me ullinj, livando dhe propolis që pastron në mënyrë efektive fytyrën dhe sytë pa shkaktuar tharje.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Face Cleansing Cleansing Creamy Foam – Face & Eyes
Shkumë kremoze pastrues me ullinj, livando dhe propolis që pastron në mënyrë efektive fytyrën dhe sytë pa shkaktuar tharje.

Largon make-up dhe papastërtitë me agjentë të butë pastrues dhe saponaria.
Qetëson dhe e lë lëkurën të freskët, të pastër dhe komode me ullinj, livando dhe panthenol.
Ofron mbrojtje antioksiduese me ekstraktin e propolisit.
Rigjallëron falë aromës së saj të freskët me lule.
Ofron veprim shtesë kundër ndotjes me infuzion trëndafili.
Uji në këtë formulë është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Masazhojeni butësisht në lëkurën e lagur (fytyrë dhe sy), më pas shpëlajeni.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Face Cleansing Cleansing Creamy Foam – Face & Eyes
Shkumë kremoze pastrues me ullinj, livando dhe propolis që pastron në mënyrë efektive fytyrën dhe sytë pa shkaktuar tharje.

Largon make-up dhe papastërtitë me agjentë të butë pastrues dhe saponaria.
Qetëson dhe e lë lëkurën të freskët, të pastër dhe komode me ullinj, livando dhe panthenol.
Ofron mbrojtje antioksiduese me ekstraktin e propolisit.
Rigjallëron falë aromës së saj të freskët me lule.
Ofron veprim shtesë kundër ndotjes me infuzion trëndafili.
Uji në këtë formulë është zëvendësuar nga një infuzion antioksidant i trëndafilit të egër.
Udhëzime mbi përdorimin
Masazhojeni butësisht në lëkurën e lagur (fytyrë dhe sy), më pas shpëlajeni.

Produkte ~

te ngjashme