Apivita – Face Cleansing Greek Mountain Tea Water

Additional information

1300 L

Ky produkt kryesisht përmban çaj mali dhe ujë për të hidratuar dhe mbrojtur lëkurën nga plakja e parakohshme.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Face Cleansing Greek Mountain Tea Water

Ky produkt kryesisht përmban çaj mali dhe ujë për të hidratuar dhe mbrojtur lëkurën nga plakja e parakohshme.

Mbron kundër anti-oksidantëve dhe rrit aftësinë e lëkurës për t’u mbrojtur kundër faktorëve të jashtëm të stresit oksidativ (rrezatimet UV, ndotja e mjedisit).
Rinovon dhe tonifikon lëkurën.
Qetëson dhe ofron një ndjesi freskie
Uji për fytyrën me infuzion nga çaji grek i malit nga kulturat organike Apivita në malin Olimp, rinovon, mbron nga stresi oksidativ dhe e mban lëkurën të shëndetshme.
Udhëzime mbi përdorimin
Spërkateni drejtpërdrejt në lëkurë nga një distancë prej 30 cm.

Para make-up-it ose pas heqjes së make-up-it për rigjallërimin e lëkurës.
Para dhe gjatë ekspozimit në diell për efekt antioksidues dhe fotoprotektiv, përpara se të përdorni krem kundër diellit.
Pas ekspozimit në diell për freski, përtëritje dhe rikuperim nga dëmtimet e shkaktuara nga rrezatimi diellor.
Gjatë ditës për përtëritje dhe freski.
Në fytyrë dhe trup pas dushit ose aktivitetit fizik.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Face Cleansing Greek Mountain Tea Water

Ky produkt kryesisht përmban çaj mali dhe ujë për të hidratuar dhe mbrojtur lëkurën nga plakja e parakohshme.

Mbron kundër anti-oksidantëve dhe rrit aftësinë e lëkurës për t’u mbrojtur kundër faktorëve të jashtëm të stresit oksidativ (rrezatimet UV, ndotja e mjedisit).
Rinovon dhe tonifikon lëkurën.
Qetëson dhe ofron një ndjesi freskie
Uji për fytyrën me infuzion nga çaji grek i malit nga kulturat organike Apivita në malin Olimp, rinovon, mbron nga stresi oksidativ dhe e mban lëkurën të shëndetshme.
Udhëzime mbi përdorimin
Spërkateni drejtpërdrejt në lëkurë nga një distancë prej 30 cm.

Para make-up-it ose pas heqjes së make-up-it për rigjallërimin e lëkurës.
Para dhe gjatë ekspozimit në diell për efekt antioksidues dhe fotoprotektiv, përpara se të përdorni krem kundër diellit.
Pas ekspozimit në diell për freski, përtëritje dhe rikuperim nga dëmtimet e shkaktuara nga rrezatimi diellor.
Gjatë ditës për përtëritje dhe freski.
Në fytyrë dhe trup pas dushit ose aktivitetit fizik.

Produkte ~

te ngjashme