Apivita – Gentle Daily Conditioner

Additional information

1500 L

Balsami Daily Gentle Revitalizing është ideal për të gjitha llojet e flokëve falë teksturës së tij të lehtë që i lë flokët të butë dhe të zhdërvjellët.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Gentle Daily Conditioner

Balsami Daily Gentle Revitalizing është ideal për të gjitha llojet e flokëve falë teksturës së tij të lehtë që i lë flokët të butë dhe të zhdërvjellët.

Hidraton dhe forcon falë mjaltit të trumzës dhe ekstrakteve zbutëse të kamomilit, sherebelës dhe hiperikumit.
I lë flokët të butë dhe të menaxhueshëm, me vaj ulliri organik dhe proteina tërshëre.
Parandalon ndarjen e majrave, ndërsa mbron nga agresionet e jashtme (ndotja e ajrit dhe stilimi), falë kompleksit APISHIELD HS.
Relakson mendjen me vajra esenciale të livandës dhe barbarozës.
Udhëzime mbi përdorimin
Pas larjes me shampo, aplikoni balsmin nga mesi i gjatësisë deri në skajet e flokëve, lëreni të veprojë për 2-3 minuta dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Gentle Daily Conditioner

Balsami Daily Gentle Revitalizing është ideal për të gjitha llojet e flokëve falë teksturës së tij të lehtë që i lë flokët të butë dhe të zhdërvjellët.

Hidraton dhe forcon falë mjaltit të trumzës dhe ekstrakteve zbutëse të kamomilit, sherebelës dhe hiperikumit.
I lë flokët të butë dhe të menaxhueshëm, me vaj ulliri organik dhe proteina tërshëre.
Parandalon ndarjen e majrave, ndërsa mbron nga agresionet e jashtme (ndotja e ajrit dhe stilimi), falë kompleksit APISHIELD HS.
Relakson mendjen me vajra esenciale të livandës dhe barbarozës.
Udhëzime mbi përdorimin
Pas larjes me shampo, aplikoni balsmin nga mesi i gjatësisë deri në skajet e flokëve, lëreni të veprojë për 2-3 minuta dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Shmangni kontaktin me sytë. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme