Apivita – Gentle Intimate Cleansing Gel Daily Use

Additional information

1800 L

Larës intim, me veprim pastrues dhe parandalues, është ideal për femrat e moshës riprodhuese. Pastron butësisht pa tharë, mbron dhe qetëson irritimin.

or 4 interest-free payments with

Free shiping on orders $50

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Gentle Intimate Cleansing Gel Daily Use

Larës intim, me veprim pastrues dhe parandalues, është ideal për femrat e moshës riprodhuese. Pastron butësisht pa tharë, mbron dhe qetëson irritimin.

Infuzioni organik kamomil, alantoinë, pantenol dhe aloe bio-aktive qetësojnë irritimin.
Propolisi parandalon rritjen e mikroorganizmave patogjenë.
Acidi laktik, oligosakaridet natyrale dhe lipoaminoacidet natyrale ndihmojnë në mbrojtjen e florës natyrale të zonës intime, duke respektuar ekuilibrin e pH.
Vaji esencial organik i livandës përdoret për freskinë dhe aromën e lehtë.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të lagur. Masazhojeni butësisht më pas shpëlajeni tërësisht.
Vetëm për përdorim të jashtëm.

Përshkrimi i Produktit
Apivita – Gentle Intimate Cleansing Gel Daily Use

Larës intim, me veprim pastrues dhe parandalues, është ideal për femrat e moshës riprodhuese. Pastron butësisht pa tharë, mbron dhe qetëson irritimin.

Infuzioni organik kamomil, alantoinë, pantenol dhe aloe bio-aktive qetësojnë irritimin.
Propolisi parandalon rritjen e mikroorganizmave patogjenë.
Acidi laktik, oligosakaridet natyrale dhe lipoaminoacidet natyrale ndihmojnë në mbrojtjen e florës natyrale të zonës intime, duke respektuar ekuilibrin e pH.
Vaji esencial organik i livandës përdoret për freskinë dhe aromën e lehtë.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni çdo ditë në lëkurë të lagur. Masazhojeni butësisht më pas shpëlajeni tërësisht.
Vetëm për përdorim të jashtëm.

Produkte ~

te ngjashme